Platinum Mass

5.000L7.000L

Ndërtoni Masë të Pastër Muskulare me Platinum Mass! Veçanëristh Për Ata që Ushtrohen FORT.

Professional mass gainer ndihmon në plotësimin e nevojave ushqimore në rritje për bodybuilderat, sportistët profesionist , njerëzit e fuqishëm si dhe të sportistëve jo profesionist. Ajo është një formulë e fuqishme për rritjen e masës muskulare që ndihmon në rikuperimet e vështira nga ushtrimet intensive.

Pastro
Pesha 4.54 kg
Përmasa 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 4.5 Kg

Additional information

Shije

Chocolate, Strawberry, Vanilla

Informacion shtesë

Çdo porcion i Platinuim Mass përmban 20 gram protein të cilësisë së lartë në një përzierje speciale të Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Milk and Soy Concentrate, 500 kalori, përzierje të qëndrueshme të karbohidrateve, BCAA, ekstra Glutaminë dhe Kreatinë Matriks në një raport special të zhvilluar shkencërisht për të suportuar trajnimet me pesha të rënda dhe të promovojë fitimin e masës dhe përmasave muskulare, me shumë se çdo produkt tjetër.

Motori i Platinium Mass

Kombinimi i karbohidrateve me përthithje të ndryshme, të shpejtë, të mesëm dhe të ngadaltë. Rezultati i  kësaj përzierje konsiston në mbajtjen konstante të niveleve të insulinës dhe energjisë, që është ekzaktësisht mënyra për të fituar masë muskulare dhe për tu ndjerë më i fortë.

Një përzierje ideale e proteinave me nivel përthithje të shpejtë dhe të ngadaltë. (Whey protein, Milk Protein, Calcium Caseinat, Milk and Soy Protein Isolate) për një furnizim konstant të sistemit muskular me amino-acide. Rezultati i këtij veprimi është furnizimi me aminoacide i qelizës muskulare për një periudhë të gjatë kohe.

Përbërësit anabolik dhe antikatabolik si Ekstra Glutamime dhe Ekstra BCAA, për të shpërndarë një sasi më të madhe të aminoacideve më të rëndësishëm, për të rekuperuar muskujt dhe për të fituar masë. Pa këto aminoacide nuk mund të kemi fitim të masës muskulare!

Creatine Matrix për rritjen e volumit të qelizës (Creatine Monohydrate, Tri-Creatine Maleat, Creatine HCl) për rritjen e tonusit muskular dhe nivelit  të forcës. Ky matriks special gjithashtu ju jep më shumë energji nëpërmjet ATP-s.

Raportet specifike të të gjithë përbërësve japin një nivel natyral të hormoneve që ju bën të keni më shumë Growth Hormone, insulin dhe testosterone natyrale në trupin tuaj. Kjo ju siguron një mjedis anabolik dhe antikatabolik duke ju ndihmuar të fitoni më shumë masë dhe forcë!

Superior 14 Platinium Mass është një suplement ideal për personat që kërkojnë të shtojnë kaloritë në dietën e tyre por edhe të rrisin apo të mbjanë masën e tyre muskulare. Platinum Mass e bën më të thjeshtë marrjen e kalorive në sasinë e duhur me anë të një pije të shijshme pa telashin e pargatitjes së një vakti ushqimor. Ju gjithashtu do të pëlqeni shumë shijen kremoze të Platinum Mass, edhe pse normalisht  BCAA dhe Glutmina e cilësisë së lartë kanë shije të hidhur kur shtohen në sasi të mëdha  në suplementet e markave të tjera – Por jo në Platinium Mass!!!  Përbërësit janë të cilësisë më të lartë por ju do të vazhdoni të ndjeni shijen speciale të – Çokollatës, Vaniljes dhe Luleshtrydhes!

Platinium Mass është e pakrahasueshme me çdo produkt tjetër në treg!

Përbërësit

Përzierje Proteinash (Whey Protein Concentrate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate,Milk and Soy Isolate) Karbohidrate (Dextrose, Maltodextrin, Fructose), Low Fat Cocoa powder (në produktin me shije çokollate), ëmbëlsues Natyral dhe Artificial.

Udhëzime

Shtoni tre lugë (scoops) (150 gr) në një gotë me 240 ml ujë të ftohte dhe përzijeni mirë. Konsumoni 1-3 porcione në ditë. Platinium Mass mund të merret menjëherë para dhe /ose pas stërvitjes për një rezultat maksimal.

Kategoritë