Optimum Nutrition Pro BCAA

4.000L

SKA GJËNDJE

• Pluhur qe perfshin te gjitha BCAA-të
• 8 g BCAA për racion
• 5 g Glutaminë për racion

Përshkrimi i produktit:

Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të proteinave, nga të cilat nëntë janë thelbësore dhe duhet të konsumohen si pjesë e dietës sonë të përditshme. Njëmbëdhjetë të tjerë klasifikohen si jo thelbësorë që do të thotë se janë bërë brenda trupit, por mund të duhet të plotësohen herë pas here. Vitamina C shtohet për të ruajtur funksionin normal të imunitetit. Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësuese të një dietë të larmishme dhe të pasur. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve.

Përfitimet:

  • Pluhur gjithëpërfshirës BCAA-sh
  • 8 g BCAA për racion
  • 5 g Glutamine për racion
  • E pasuruar ne Vitaminë C për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit imunitar
  • E pasuruar me Ekstrakte të farës së rrushit dhe lëkurës së rrushit dhe bioflavonoide
  • Në dispozicion në dy shije të shkëlqyera.
Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:

Sasia: 390 gr

Informacion shtesë

Shije

Peach – Mango, Raspberry Lemonade

Përdorimi

Përdorimi i Sugjeruar:

Përzieni dy lugë (19.5 g) me 300 ml ujë të ftohtë. Konsumojeni para ose pas stërvitjes ose në çdo kohë gjatë ditës.

Main Menu

Optimum Nutrition Pro BCAA

4.000L