Opti – Women

2.500L

Në gjendje

Formulë Multivitaminash dhe Mineralesh e krijuar posaçërisht për gratë!

 

  • 23 vitamina dhe minerale esenciale
  • 40 përbërës aktivë të paketuar në një pilulë
  • Sistem gjithëpërfshirës i optimizimit të lëndëve ushqyese
  • Përmban kalcium, hekur dhe acid folik

Pikat kryesore të produktit multivitamina Opti-Women:

 

  • Nje multivitamin specifike për gjininë femërore
  • 23 Vitamina dhe minerale esenciale
  • Kalcium, Hekur dhe Acid Folik
  • 17 Përbërësi të specializuar
  • Izoflavone soje, Ostivone dhe Uva Ursi
  • Kapsula që gëlltiten lehtë

Sasia: 60 kapsula

Përshkrimi

Multi-Vitamina Opti-Women siguron një ekuilibër të vitaminave, mineraleve, antioksidantëve, ekstrakteve dhe bimëve për të plotësuar dietën dhe stërvitjen e gjinisë femërore. Mos hezitoni të merrni suplementin me më shumë vitamina dhe minerale për gratë që përmirëson jetën e mijëra njerëzve çdo ditë! *

 

Vitaminat, mineralet dhe ushqyesit e tjerë thelbësorë janë blloqet themelore të trupit. Ndër të tjera, ato kontribuojnë në nivelet tona të energjisë, imunitetin, performancën dhe gjallërinë e përgjithshme. Opti-Women është dizajnuar si një sistem gjithëpërfshirës i optimizimit të ushqyesve i kompletuar me bimë, antioksidantë dhe përbërës të tjerë të përqendruar për gjininë femërore. Duke paketuar 40 përbërës aktivë në një pilulë të vetme, është krijuar një produkt i cili është shumë më tepër sesa një multivitaminë.*

 

Ju nuk duhet të konsumoni dhjetëra pilula ose të mashtroheni me shishe dhe pako të shumta për të marrë ushqyesit tuaj të përditshëm. Opti-Women ju jep të gjitha gjërat e domosdoshme në një pilulë të vetme që mund ta merrni në mëngjes dhe darkë. I përshtatshëm dhe i plotë, është formula përfundimtare për gruan aktive. *

Vlerat ushqyese

Doza: 2 Kapsula
Doza për paketim: 30

Vlerat Ushqyese për Porcion
Vlerat %DV
Vitamin A (si KaroCare® Karatenoide me miksim natyral, Vitamin A Palmitate)
5,000IU
100%
Vitamin C (si Acid Askorbik)
250mg
417%
Vitamin D (si KoleKalçiferol)
600IU
150%
Vitamin E (si D-Alfa Tokoferil Sukinate)
100IU
333%
Vitamine K (si Fitonadione)
80mcg
100%
Thiamin (si thiamin hidrokloride)
20mg
1,333%
Riboflavinë
20mg
1,176%
Niacin (si niacinamide)
20mg
100%
Vitamin B6 (si piridoksinë hidrokloride)
20mg
1,000%
Acid Folik
600mcg
150%
Vitamin B12 (si kianokobalamin)
100mcg
1667%
Biotinë
250mcg
83%
Acid Pantothenik (si d-kalcium pantothenate)
20mg
200%
Kalcium (si kalcium karbonate, citrate)
150mg
15%
Hekur (si Hekur A.A. Çelate)
18mg
100%
Iod (si Kelp)
200mcg
133%
Magnez (si Oksid Magnezi, Aspartate)
75mg
19%
Zink (si Zink Citrate)
15mg
100%
Selen (si Selenomethioninë)
70mcg
100%
Bakër (si Bakër Glukonate)
2mg
100%
Manganes (si Manganes Glukonate)
5mg
250%
Krom (si Kromium GTF)
120mcg
100%
Molibden (si Molibdenium A.A. Çelate)
70mcg
93%
Dong Quai (Angelica Sinensis) 4:1 Ekstrakt Rrënje
80mg
Chasteberry (Vitex Agnus-Castus) 4:1 Ekstrakt Fruti
50mg
Ekstrakt Garcinia (Garcinia Kamboxhia) (Rind) (Standardizuar në 52% HCA)
50mg
Uva Ursi, Pluhur (Gjethe)
50mg
Eksrakt Gështnje Kali (Aesculus Hippocastanum) (Rrënje) (Standardizuar në 20% Aeskin)
25mg
Acid Alfa-Lipoik
20mg
Fshesë Kasapi, pluhur (Rrenjë)
15mg
Ostivone® (si Izopropoksi Izoflavone)
10mg
Ekstrakt Fare Rrushi (Vitis Vinifera) (Farë) (Standardizuar në 95% Polifenole)
10mg
Hudhër e Aromatituar, Pluhur (Integrale)
10mg
Bioflavonoide Qitro (Frut)
10mg
Izoflavone Soje
2mg
Likopene (si LYC-O-MATO® Natural Tomato Licopene)
250mcg
Lutein
250mcg
Alfa Karoten
93.5mcg
Kriptoksantin
22.8mcg
Zeaksantin
18.7mcg

 

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

† Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Përbërësit

Hipromelozë, Stearat magnezi, Fosfat kalciumi, Celulozë mikrokristaline, Silicë.

Rekomandime përdorimi

Paralajmërime për Faktorët Alergjik: Përmban përbërës të sojës.
Udhëzime: Si një shtesë dietike, konsumoni 2 kapsula në ditë me ushqim.
Paralajmërime: Mbajeni larg fëmijëve. Konsultohuni me një profesionist të kualifikuar të kujdesit shëndetësor para se të përdorni këtë produkt nëse jeni nën 18 vjeç, shtatzënë ose ushqeni fëmijën me gji, ose nëse keni ndonjë gjendje të njohur ose të dyshuar mjekësore dhe / ose jeni duke marrë ndonjë ilaç me recetë ose (OTC).

Mbidozimi aksidental i produkteve që përmbajnë hekur është shkaku kryesor i helmimit fatal tek fëmijët nën 6. Mbajeni këtë produkt larg fëmijëve. Në rast të mbidozimit aksidental, thirrni menjëherë një mjek ose qendër të kontrollit të helmit.

Main Menu