ON Serious Mass

4.700L5.500L (-15%)

SKA GJËNDJE

Serious Mass pa sheqer të shtuar përmban 250g karbohidrate, 25g vitamina dhe minerale, kreatinë dhe glutaminë , 50g protein premium për të krijuar një përzierje përbindëshe prej 1250 kalorish dhe e gjithë kjo pa sheqer.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:
Pesha 3.078 kg
Përmasa 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 2.7 Kg

Informacion shtesë

Shije

Bananas, Chocolate, Chocolate Peanut Butter, Strawberry, Vanilla

Main Menu

ON Serious Mass

4.700L5.500L (-15%)