ON Platinum Hydrowhey

8.500L10.000L

Në gjendje

Platinum Hydrowhey është proteina më e avancuar e hirrës . Kjo proteinë është bërë tërësisht me hirrë ultra-të pastër e cila kalon në një proces që quhet hydrolyzed për të thyer proteinat më të mëdha në copa të vogla. Hidrolizimi ndihmon në përthithjen e proteinave në sistemin tuaj më shpejtë, kështu që muskujt tuaj mund të fillojnë të shërohen nga trajnimi i rëndë.
Çdo shërbim i kësaj formule ultra të pastër dhe me përthithje të shpejtë është e shoqëruar me Amino Acidet me zinxhir të degëzuar (BCAAs), 8.8 gram për lugë.

Pesha 1.890 kg
Përmasa 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 1.6 Kg
Shija Choco

Informacion shtesë

Shija

Milk Chocolate

Pesha

1.6 Kg

Kategoritë

ON Platinum Hydrowhey

8.500L10.000L

Add to cart