ON Opti-Men

3.000L5.000L

Në ciklin e jetës të një atleti një nga gjërat më të rëndësishme është që të jetë në gjëndje të ushtrohet për një periudhë të qëndrueshme pa u lënduar apo pa u sëmurë. Për të arritur këtë ju duhet një mbrojtje komplekse ndaj lëndimeve dhe një sistem  imunitar stabël.

Pastro

Informacion shtesë

size

180 Tabs, 90 Tabs

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.415 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Kategoritë

3.000L5.000L

Add to cart