ON Gold Standard 100% Whey

2.500L

Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

Pastro
Pesha 0.450 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 450 gr

Informacion shtesë

Shije

Delicious Strawberry, Double Rich Chocolate, Vanilla Ice Cream

Të dhënat

  • Container Size: 450 g
  • Serving Size: 1 Scoop (29.4 g)
  • Servings Per Container: 15

Të dhënat për lugë

  • Energy: 110 kcal / 463 kJ
  • Protein: 24.2 g
  • Fat: 0.9 g
  • Carbohydrates: 1.3 g
  • Calcium: 141 mg

Kategoritë