ON Gold Standard 100% Whey

8.500L

Gold Standard 100% Whey konsiderohet si proteina hirrë më e mirë në botë në bazë të kombinimit të saj të shijes, përmbajtjes të lartë proteinike, dhe tretjes së lehtë. Gold Standard 100% Whey përmban protein të izoluar hirre, ose WPI. E vlerësuar me mbi 90% proteinë të pastër, WPI është i njohur si përbërësi me cilësi më të lartë. Çdo lugë e Gold Standard 100% Whey përmban 24g protein hirre premium dhe 5.5g (BCAA) amino acide, por vetëm 1g yndyrë, 1g sheqeri dhe 3g karbohidrate.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:
Pesha 2.536 kg
Përmasa 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 2.2 Kg

Informacion shtesë

Shije

Banana Cream, Caramel Toffee Fudge, Chocolate Peanut Butter, Cookies & Cream, Delicious Strawberry, Double Rich Chocolate, Extreme Milk Chocolate, French Vanilla Cream, Rocky Road, Vanilla Ice Cream

Të dhënat

  • Container Size: 450 g
  • Serving Size: 1 Scoop (29.4 g)
  • Servings Per Container: 74

Të dhënat për lugë

  • Energy: 110 kcal / 463 kJ
  • Protein: 24.2 g
  • Fat: 0.9 g
  • Carbohydrates: 1.3 g

Main Menu