ON Entire Coated Fish Oil

2.500L

Në gjendje

Omega 3 janë acide yndyrore të pa-saturuara që luajnë një rol të rëndësishëm në shëndetin e përgjithshëm të trupit. Dy omegat 3 më të njohura janë EPA dhe DHA. Këto janë mjaft të rëndësishme për një zemër të shëndetshme, mendje të shëndetshme dhe shikim të shëndetshëm.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.380 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Main Menu

ON Entire Coated Fish Oil