ON Creatine Powder

2.400L

Kreatina ndodhet natyrshëm në shumë ushqime, veçanërisht tek salmoni, toni dhe viçi. Megjithatë, burim më i mirë i kreatinës është kreatina monohydrate, sepse ajo përmban më shumë kreatinë për peshën e materialit se çdo burim tjetër.

Studime kanë treguar efektivitetin e kreatinë-s. Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se kreatina rrit nivelin e tkurrjeve të muskujve gjatë stërvitjes duke çuar në rritjen e masës muskulare.

Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:
Pesha 0.720 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 300 gr, 600 gr

Informacion shtesë

size

300 gr, 600 gr

Main Menu