ON Creatine 2500 mg

4.000L

SKA GJËNDJE

Kreatina ndodhet natyrshëm në shumë ushqime, veçanërisht tek salmoni, toni dhe viçi. Megjithatë, burimi më i mirë i kreatinës është kreatina monohydrate, sepse ajo përmban më shumë kreatinë për peshën e materialit se çdo burim tjetër.

Studimet kanë treguar efektivitetin e kreatinë-s.Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se kreatina rrit nivelin e tkurrjeve të muskujve gjatë stërvitjes duke çuar në rritjen e masës muskulare.

Kategoria: Tag:
Pesha 0.897 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 200 Caps

Kategoritë

ON Creatine 2500 mg

4.000L

Add to cart