ON BCAA 5000 Powder

3.500L4.900L

Në gjendje

ON BCAA 5000 Powder përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve muskulore.

Pesha 0.382 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Kategoritë

supplementalbania.com

ON BCAA 5000 Powder

3.500L4.900L

Add to cart