ON BCAA 1000

5.500L

SKA GJËNDJE

ON BCAA 1000 përmban tre amino acidet esenciale të zinxhirit të degëzuar (BCAA): leucin, izoleucines, dhe valin dhe ko-faktorët vitamink (C dhe B6 e cila është e vetmja vitaminë e lidhur direkt me konsumim e proteinave). Ata janë thelbësorë pasi trupi nuk mund ti prodhojë ata nga komponimet e tjera dhe janë dalluar për efektet e tyre anti-katabolike (parandalimin e djegies së muskujve) dhe anabolike (ndërtimin e muskujve) .Gjithashtu, BCAA rrit përmbajtjen e azotit, sintezën e proteinave, rikuperimin e indeve.

Kategoria:
Pesha 0.897 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 400 Caps

Kategoritë

ON BCAA 1000-supplementalbania.com

ON BCAA 1000

5.500L

Add to cart