ON Amino Energy

3.500L

Mbështet sintezën e NO2 me BCAA dhe Beta-Alaninë!

• Ndihmon në ndërtimin e muskujve me BCAA dhe Aminoacide
• Intensifikoni me vetëm 10 kalori
• Rrit prodhimin e Oksidit Nitrik
• Energji dhe fokus i përmirësuar

Pastro

Informacion shtesë

Shije

Mjedër, Portokall

Përshkrimi

Të gjithë duan një fizik me muskuj të definuar. Si çdo gjë që ia vlen ta kesh, ta arrish nuk është e lehtë. Ju duhet të angazhoheni për një dietë rigoroze dhe një program trajnimi që do të taksojë forcën tuaj mendërisht si dhe fizikisht. Për të ndihmuar në përmbushjen e këtyre kërkesave, Essential Amino Energy e ON kombinon një raport optimal të aminoacideve të formës së lirë qe perthithen shpejt – duke përfshirë BCAA-të e ndërtimit të muskujve dhe Argininës për pompë vaskulare më intensive – me energji natyrore si dhe Beta Alaninë dhe N.O. Dhe me vetëm 10 kalori për porcion, bën një impakt të madh pa dëmtuar dietën tuaj. Përzieni Essential Amino Energy në vetvete – ose shtojeni atë në suplementet tuaja të preferuara me pluhur – në çdo kohë kur dëshironi të ngrini fokusin mendor, energjinë fizike, prodhimin e NO-së dhe të mbështetni rigjenerimin.

Përtej nevojave bazë:

• 5g Aminoacide të formës së lirë të mikronizuar
• Beta-Alaninë
• 50mg Kafeinë nga çaji jeshil
• Ekstrakt i çajit jeshil
• Ekstrakt kafeje jeshile
• 10 kalori
• Zero yndyrë dhe sheqer

Përdoreni çdo kohë për:

• Furnizim me aminoacide esenciale
• Prodhimin të oksidit nitrik
• Përshpejtim i rikuperimit të muskujve
• Energji dhe fokus i përmirësuar

Vlerat ushqyese

Porcioni: 2 lugë mase (9g)
Porcione për paketim : 30 porcione

Sasia për porcion %DV Vlera
Kalori 5
Karbohidrate totale <1%* 1g
Kalcium 2%
30mg
Sodium 1% 15mg
Përzierje Amino
5g
Taurinë e mikronizuar, L-Glutaminë e mikronizuar, L-Argininë e mikronizuar, L-Leucinë e mikronizuar, Beta – Alaninë (si KarnoSin®), L-Citrulinë e mikronizuar, L-Izoleucinë e mikronizuar, L-Valinë e mikronizuar, L-Tirozinë e mikronizuar, L-Histidinë e mikronizuar, L-Lizinë HCl e mikronizuar, L-Fenilalaninë e mikronizuar, L-Threoninë e mikronizuar, L-Methioninë e mikronizuar.
Kafeinë
100mg
Ekstrakt i Çajit Jeshil 60mg
Ekstrakt i Kafes Jeshile
10mg

 

% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

†Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Përbërësit

Aromë Natyrale, Acid Citrik, Acid Malik, Dioksid Silici, Silikat Kalciumi, Acid Tartarik, Ekstrakt Gjetheje Stevia, Çamçakëz Ksantan, Kafeinë (nga Çaji dhe / ose Fasule Kafeje), Lecitinë Soje.

Rekomandime përdorimi

Paralajmërim për Faktorët Alergjik: Përmban sojë.

Udhëzime: Përzieni dy lugë në 8 – 10 oz ujë të ftohtë.

Për mbështetjen e energjisë para stërvitjes: Merrni 2-6 lugë 20-30 minuta para trajnimit.

Për mbështetjen me aminoacide pas stërvitjes: Merrni 2-4 lugë pas trajnimit.

Paralajmërime: Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë produkt nëse jeni duke marrë ndonjë ilaç ose jeni nën kujdesin e një mjeku për një gjendje mjekësore. Nuk lejohet përdorimi nga persona nën moshën 18 vjeç, gratë që janë shtatzënë apo duke u përpjekur të mbeten shtatzënë, ose janë në gji, ose ato që janë të ndjeshme ndaj kafeinës ose beta-alaninës. Mos konsumoni kafeinë nga burime të tjera ndërsa merrni këtë produkt pasi shumë kafeinë mund të shkaktojë nervozizëm, pagjumësi dhe herë pas here rrahje të shpejta të zemrës. Beta-Alanina mund të shkaktojë ndjesi shpimi gjilpërash të padëmshme, të përkohshme ose skuqje.

Main Menu