ON 100% Casein

5.500L

SKA GJËNDJE

Aminoacidet me tretje të shpejtë janë të dëshirueshme menjëherë para dhe pas ushtrimit për të ndihmuar në rigjenerimin dhe shërimin e muskujve, por aminoacidet me tretje të ngadaltë dhe thithje të vazhdueshme mund të jenë më të dobishme në raste të tjera, duke përfshirë kohën e gjumit kur trupi juaj zakonisht shkon për orë të tëra pa ushqim.

Pesha 1.092 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm

Informacion shtesë

Proteinat kazeinë, krahasuar me disa proteina të tjera, kërkojnë më shumë se dy fishin e kohës që të shpërbëhen në aminoacide se proteinat e tjera të zakonshme whey duke e ushqyer trupin vazhdimisht. Duke përdorur vetëm kazeinë premium micellar si burim i proteinave, Optimum Nutrition ka krijuar një formulë që përcakton standarde të larta për proteinat me tretje të avashtë dhe të vazhduar.

Të dhënat

  • Container Size: 908 g
  • Serving Size: 1 Scoop (33 g)
  • Servings Per Container: 27

Të dhënat për lugë

  • Energy: 116 kcal / 486 kJ
  • Protein: 23.8 g
  • Fat: 0.7 g
  • Carbohydrates: 3.6 g

Kategoritë