Omega 3

1.800L

Në gjendje

Acide yndyrore esenciale EPA / DHA nga vaji i peshkut

Formula jonë esenciale me acide yndyror përmban EPA dhe DHA, dy acidet yndyrore “të mira” që kontribuojnë në ruajtjen e funksionit normal të zemrës, trurit dhe të shikimit normal. Kapsulat tona ju lejojnë që të merrni shumat e sugjeruara shkencërisht për ndikimin pozitiv!

DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe shikimit normal *. Efektet e dobishme përfitohen me marrjen ditore prej 250 mg DHA. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionin normal të zemrës *. Ky efekt i dobishëm merret me marrjen ditore prej 250 mg EPA dhe DHA. Formula jonë përmban 144 mg DHA dhe 216 mg EPA për kapsulë! Dy kapsula të përditshme sigurojnë sasinë e kërkuar të përbërësve.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë dy herë në ditë me vaktet ushqimore.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar dhe jo si një zëvendësues të saj.

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Doza për Pako: 50
Sasia për Dozë Sasia për Dozë
Vaj Peshku 2000 mg
nga të cilat Omega-3 Acide Yndyrore 940 mg EPA ( Acid Eikosapentaenoik ) 470 mg
(Sasia Minimale Totale) DHA ( Acid Dokosaheksaenoik ) 330 mg

Main Menu