NT 100% Whey Protein (2250 g)

7.500L

Një gjeneratë krejtësisht e re e produktit po vjen me një recetë të përmirësuar dhe një përqindje të shtuar të izolimit të hirrës WPI. Proteina e hirrës vjen nga blegtoria ekologjike me lopë që kullosin lirshëm në livadhe, duke përmbushur çertifikimin GRASS FED. Tretshmëria e shkëlqyer sigurohet nga një përzierje e enzimave tretëse dhe shijet e shijshme do të kënaqin shqisat tuaja. Ky produkt premium me një vlerë të lartë biologjike është perfekt për rinovimin e indeve të muskujve dhe rritjen e muskujve

  Hurry up! Sale end in:
+
 •  Delivery & Return
  Supplement Albania, pjesë e Boeki Group, ofron një gamë të gjërë produktesh suplementesh. Duke filluar nga proteinat, multivitaminat, kreatina, humbje peshe shtim peshe dhe të tjera produkte aksesorësh. Produktet janë të një cilësie superiore, origjinalë dhe të pasqyruar të gjitha informacionet e përdorimit dhe faktorët alegjikë.

  Kostot e transportit

  Për porositë brenda qytetit të Tiranës dhe në çdo qytet të vendit janë FALAS, dërgesat mbërrijnë brenda ditës deri në 24 orë. Për porositë në Kosovë kosto e transportit është 400 lekë, dërgesat mbërrijnë nga 1-3 ditë.

  Politika e Kthimeve

  Supplement Albania ofron mundësinë e kthimit dhe ndërrimit të produkteve të porositur për çdo klient në çdo qytet të vendit, por edhe jashtë. Çdo procedurë e tillë, kosto dhe kohëzgjatja specifikohen në momentin e kthimit apo ndërrimit të porosisë.

  Informacion & Asistencë

  Për më shumë pyetje apo informacione shtesë në lidhje me produktet tona, ju ftojmë të na kontaktoni nëpërmjet: Email: [email protected] Mobile & WhatsApp: +355 (0) 67 461 9350
 •  Ask a Question

  NT 100% Whey Protein (2250 g)

  7.500L

  Ask a Question

    Estimated Delivery: Dhj 02 – Dhj 03
    ... people are viewing this right now

    Share

  Përshkrimi

  Një gjeneratë krejtësisht e re e produktit po vjen me një recetë të përmirësuar dhe një përqindje të shtuar të izolimit të hirrës WPI. Proteina e hirrës vjen nga blegtoria ekologjike me lopë që kullosin lirshëm në livadhe, duke përmbushur çertifikimin GRASS FED. Tretshmëria e shkëlqyer sigurohet nga një përzierje e enzimave tretëse dhe shijet e shijshme do të kënaqin shqisat tuaja. Ky produkt premium me një vlerë të lartë biologjike është perfekt për rinovimin e indeve të muskujve dhe rritjen e muskujve.

  Përshkrimi:

  • Deri në 73% proteina
  • Proteina e hirrës së menjëhershme (WPC, WPI)
  • Përbërësit e përdorur plotësojnë çertifikimin e GRASS FED
  • Deri në 24% WPI
  • Deri në 22 g proteina në një porcion
  • 5 g BCAA në një porcion
  • Përzierje e markës së enzimave tretëse DigeZyme™
  • Pa gluten
  • Pa ngjyrues artificiale

  Shijet e 100% Whey Protein:

  • Ananasi + Kokos
  • Banane + Luleshtrydhe
  • Çokollatë e bardhë + Kokos
  • Biskota me Krem
  • Brownies me Çokollatë
  • Çokollatë + Kakao
  • Çokollatë + Kokos
  • Çokollatë + Lajthi
  • Luleshtrydhe
  • Late me Karamel
  • Kivi + Banane
  • Kafe me Akull
  • Mango + Vanilje
  • Mjedër
  • Portokalli
  • Vanilje

   

  Përbërësit

  Ananas + Kokos: 78% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues fosfat kalciumi), 15,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, fibra gruri,stabilizator, (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent kundër ngjitjes, dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje enzimash tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide), ngjyrues beta-karoten. Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Banane + Luleshtrydhe: 78% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 15,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), koncentrat i panxharit, agjent kundër ngjitjes, dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Çokollatë e Bardhë + Kokos: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe fosfat kalciumi kundër ngurtësimit), 13,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngjitje dioksidi i silikonit, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Biskota me Krem: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues fosfat kalciumi), 14,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngjitje dioksidi i silikonit, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Brownies Çokollate: 65% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues fosfat kalciumi), 24% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), kakao, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), aromatizues, agjent anti-ngjitje dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Çokollatë + Kakao: 65% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 24% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), kakao, aromatizues, fibër gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngjitje dioksidi i silikonit, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Çokollatë + Kokos: 65% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 24% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), kakao, aromatizues, fibra gruri pa gluten stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngjitje dioksidi i silikonit, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Çokollatë + Lajthi: 65% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 24% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), kakao, aromatizues, fibër gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngjitje dioksidi i silikonit, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Luleshtrydhe: 78% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 16% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Karamel Latte: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues fosfat kalciumi), 13,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), karamel ngjyrues, agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Kivi + Banane: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 14% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan),përzierje e koncentratit të shafranit dhe ekstraktit të spirulinës, agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Kafe me Akull: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 13,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), karamel ngjyrues, agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Mango + Vanilje: 77% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 16% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide), ngjyrues beta-karoten. Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Mjedër: 78% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues, fosfat kalciumi), 15% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), koncentrat panxhari, agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide). Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Portokall: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngjitje, fosfat kalciumi), 14% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan), aroma, agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), koncentrat panxhari, ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide), ngjyrues beta-karoten. Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Vanilje: 80% koncentrat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli dhe agjent anti-ngurtësues fosfat kalciumi), 13,5% izolat i proteinës së hirrës (përmban lecitinë luledielli), aromatizues, fibra gruri pa gluten, stabilizues (çamçakëz akacia, çamçakëz ksantan),  agjent anti-ngurtësues dioksid silikoni, klorur natriumi, përzierje e enzimave tretëse Digezyme® (amilazë, proteazë, laktazë, lipazë, celulazë), ëmbëlsues (sukralozë, steviol-glikozide), ngjyrues beta-karoten. Mund të përmbajë gjurmë soje.

  Vlera ushqyese

  Përdorimi

  Doza e Rekomanduar: përzieni një dozë prej 30 g me 250 ml ujë. Në bazë të nevojës ditore për proteina konsumoni 1-3 porcione në ditë, ndërmjet vakteve. Maksimumi 3 doza në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

  Përdorimi: 1 lugë e masës = përafërsisht. 15 g. Përzieni në shaker sipas dozës së rekomanduar. Pas hapjes, ruhet në një temperaturë jo më të madhe se 25 °C dhe përdoret brenda 3 muajve.

  Paralajmërime

  Kujdes: Me ëmbëlsues, të formuluar posaçërisht për atletët. Nuk është i destinuar për fëmijët nën 3 vjeç! Ruani në një vend të thatë në një temperaturë që nuk kalon 25 °C dhe larg nga rrezet e diellit direkte. Mos e ngrini. Prodhuesi nuk është përgjegjës për ndonjë dëm të shkaktuar nga përdorimi ose ruajtja e pahijshme.

  Close My Cart
  Close Wishlist
  Close Recently Viewed
  Close
  Close
  Categories