MuscleTech Platinum 100% L-Carnitine 1500

2.500L

SKA GJËNDJE

Një produkt i MuscleTech. Riparimi i muskujve pas stërvitjes dhe riparimi i indeve!

  • 1,500mg L-karnitinë për racion
  • Mund të merret para ose pas stërvitjes tuaj
  • Aromatizuar me një shije të shijshme
  • HPLC testuar për cilësi, pastërti dhe qëndrueshmëri

Platinum 100% L-Carnitine 1500, mbështet rikuperimin e muskujve

L-karnitina që përmbn Platinum 100% L-Carnitine 1500 është testuar në studime të shumta klinike njerëzore dhe ka rezultuar se mbështet  rikuperimin pas stërvitjes duke zvogëluar dëmtimin e indeve të muskujve. Kërkimet sugjerojnë se ajo gjithashtu lufton formimin e radikalëve të lirë,minimizon çarjen e indeve muskulore dhe nxit shërimin. Më pak dhimbje muskulare pas stërvitjes dhe shërim më i shpejtë do të thotë që ju mund të rrisni frekuencën tuaj të trajnimit dhe të shtyni veten më shumë herën tjetër kur të stërviteni – duke rezultuar në përparim më të shpejtë me kalimin e kohës!

* Një efekt tjetër i rëndësishëm i L-karnitinës është aftësia e saj për të rritur ndjeshëm përqendrimin e receptorit të testosteronit. Në fakt, në një studim, të botuar në revistën Medicine & Science in Sport & Exercise, L-karnitina u tregua se rrit ndjeshëm përqendrimin e receptorit të testosteronit (androgjenit) pas vetëm 21 ditësh përdorim te meshkujt e stërvitur me pesha. Rritja e disponueshmërisë së receptorëve besohet se çon në potencial më të madh të përdorimit të testosteronit të lirë në nivelin e fibrave muskulore. Testosteroni i lirë është forma më e përdorshme e testosteronit në dispozicion për rritjen dhe zhvillimin e pastër, e të paprekur  të muskujve.

 Shikoni studimin: Kraemer et al., 2006. Medicine & Science in Sport & Exercise. 38 (7): 1288-1296.

Pastro

Sasia: 473 ml

Informacion shtesë

Shije

Citrus Splash

Përshkrimi

Shije të Mrekullueshme:

Ndryshe nga lëngjet e tjera të L-karnitinës që nuk janë aromatizuar, Platinum 100% L-Karnitinë 1500 është aromatizuar me një shije të shijshme Citrus Splash. Kjo formulë e përshtatshme mund të merret para ose pas stërvitjes tuaj, duke e bërë këtë lëng karnitine një shtesë ideale për ta shtuar në pirgun tuaj të ndërtimit të muskujve.

HPLC Testuar për Cilësi dhe Pastërti

Ne përdorim vetëm L-karnitinë të testuar me kromatografi të lëngshme me performancë të lartë (HPLC).Çdo shishe Platinum 100% L-Carnitine 1500 i nënshtrohet kontrollit të rreptë të cilësisë dhe testohet dhe verifikohet nga palët e treta për të siguruar që secila shishe plotëson standardet më të larta të pastërtisë, cilësisë dhe qëndrueshmërisë.

Premtimi i Essential Series

Për mbi 20 vjet, MuscleTech® ka qenë sinonim i rezultateve – kjo është arsyeja që ata janë marka # 1 në ndërtimit të trupit në Amerikë. Produktet e Essential Series janë elementët kryesor për çdo sportist, pa përbërës sintetik dhe pa mbushës – vetëm produktet që mund t’u besoni mbështetur nga marka më e mirë në ushqimin sportiv. *

Përbërësit

Ujë, Acid Fosforik, Acid Citrik, Shije Natyrale dhe Artificiale, Ruajtës (Sorbat Kaliumi, Benzoat Natriumi), Acid Malik, Sukralozë, Açesulfame-Kalium, Ngjyra (Beta-Karoten).

Vlera ushqyese

Doza: 1 Lugë Gjelle (16 ml)
 Porcione për Paketim: 30

Vlera Ushqyese për Porcion
Vlerat %DV
Kalori 5
Acid Pantothenik (si Kalcium D-Pantothenate)
10mg
100%
L-Karnitinë
1,500mg

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.
†Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Rekomandime përdorimi

Udhëzime:

Shkundeni mirë para çdo përdorimi. Merrni 1 racion (1 lugë gjelle) lëng deri në 2 herë në ditë para ose pas stërvitjes. Mund të përzihet gjithashtu me lëng ose pije tuaj të preferuar. Lexoni të gjithë etiketën përpara përdorimit dhe ndiqni udhëzimet e dhëna

Paralajmërime:

Nuk duhet të përdorim nga personat nën 18 vjeç. Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose në gji. Konsultohuni me një mjekunt tuaj para se të filloni ndonjë dietë ose program ushtrimesh ose nëse keni një gjendje mjekësore. MBAJENI LARG FËMIJËVE. Mos e përdorni nëse paketimi është i dëmtuar. Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë (60 ° F deri 80 ° F).

Main Menu