MuscleTech Platinum 100% Glutamine

3.500L

Në gjendje

Glutaminë e Mikronizuar Ultra-e Pastër për Para dhe Pas Stërvitjes!

  • Glutaminë e pastër e testuar nga HPLC
  • 5g Glutaminë për dozë
  • 60 Porcione për paketim
  • Mbështet rikuperimin dhe rritjen e muskujve *

Sasia: 300 gr

Përshkrimi

Platinum 100% Glutamine furnizon 5g glutaminë për racion, i cili punon për të rimbushur me shpejtësi glutaminën e përdorur gjatë trajnimit. Glutamina është aminoacidi i lirë jo-thelbësor më i bollshëm në trupin tuaj – më shumë se 20% e aminoacideve totale qarkulluese në trupin tuaj janë glutaminë. Muskujt tuaj janë veçanërisht të pasur me glutaminë, duke e bërë atë jashtëzakonisht të rëndësishëm për metabolizmin e muskujve. Kur jeni duke u stërvitur fort, muskujt tuaj mund të humbin deri në 50% të rezervave të tyre te glutaminës, kështu që ju duhet t’i zëvendësoni ato – shpejt! Glutamina ndihmon trupin tuaj të kontrollojë katabolizmin duke vepruar si një dhurues i lirë i azotit për të ndihmuar muskujt tuaj të ndërtojnë aminoacidet e tjera që u duhen për të rikuperuar shpejt. Glutamina gjithashtu ndihmon në mbështetjen e vëllimit të rritur të qelizave, rimbushjen e glikogjenit dhe sintezën e proteinave.

Vlera ushqyese

Vlerat për DozëDoza për paketim: 60
Vlerat %DV
L-Glutaminë 5g

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

† Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Rekomandime përdorimi

Paralajmërim për Alergjen:

Prodhuar në një strukturë që përpunon përbërësit e qumështit, vezës, sojës, peshkut dhe butakëve.

Udhëzimet:

Përzieni 1 racion (1 lugë) me 8 oz. me ujë ose pijen tuaj të preferuar sportive dhe konsumoni 1 deri 2 herë në ditë. Për rezultate optimale, merrni 2 racione (2 lugë) në ditë. Në ditët e stërvitjes, merrni 1 porcion 45 deri 60 minuta para stërvitjes dhe 1 porcion 15 deri 30 minuta pas stërvitjes.

Paralajmërime:

Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose në gji. Konsultohuni me një mjekun tuaj para se të filloni një dietë ose program stërvitor.

Main Menu