MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

4.000L

Në gjendje

Një përvojë e pakrahasueshme termogjenike e humbjes së peshës dhe shtimit të energjisë!

• 270mg Kafeinë për Porcion
• Formulë e Zbuluar Plotësisht 56.3mg
• 200mg C Yohimbe për Porcion.
• Ekstrakt Kanefora Robusta (Kafe Robusta)

Sasia: 110 Kapsula

Përshkrimi

Super termogjen 4-në-1!

 

Humbje e fuqishme e peshës: Projektuar me një përbërës kryesor të humbjes së peshës, i cili është treguar efektiv në dy studime shkencore. *

 

Fokusi i përmirësuar: Hydroxycut Hardcore Elite mbështet rritjen e përqendrimit me efektin e saj kryesor termogjenik. *

 

Super-termogjeneza: Hydroxycut Hardcore Elite përmban një përbërës termogjenik  në kombinim me përbërës të tjerë të rritjes së ndjeshmërisë, duke përfshirë Koleus Forskohli dhe L-Theaninë, për të dhënë një përvojë ndijore të veçantë. *

 

Energji ekstreme: Efekt  i fuqishëm termogjenik gjithashtu rrit nivelet e energjisë për një rritje të intensitetit – edhe pas vetëm një doze. *

 

  • 200mg Ekstrakt Kanefora Robusta (Kafe Robusta) Ekstrakti i K. Kanefora robusta është një përbërës kryesor i humbjes së peshës që është treguar efektiv në dy studime klinike.
  • 3mg Yohimbe, 100mg L-Theaninë, 100mg Koleus Forskohli,një kombinim i përbërësve të fuqishëm që kontribuojnë në një përvojë shqisore të një lloji. *
  • 270mg kafeinë:Kafeina është treguar shkencërisht se rrit energjinë dhe termogjenezën. *

Përbërësit

200mg Ekstrakt Kanefora Robusta (Kafe Robusta) Ekstrakti i K. Kanefora robusta është një përbërës kryesor i humbjes së peshës që është treguar efektiv në dy studime klinike. 3 mg Yohimbe, 100mg L-Theaninë, 100mg Koleus Forskohli,një kombinim i përbërësve të fuqishëm që kontribuojnë në një përvojë shqisore të një lloji. * 270 mg kafeinë: Kafeina është treguar shkencërisht se rrit energjinë dhe termogjenezën. *

Vlera ushqyese

Porcioni: 2 kapsula

Vlerat Ushqyese për Porcion
Vlerat %DV
Kafeinë Anhidrous
270mg
Ekstrakt K. Kanefora Robusta (fare) (kafe robusta)
200mg
Ekstrakt Koleus (si Koleus Forskholi) (rrënjë)
100mg
Furnizon me Forskholi
L-Theaninë
100mg
Ekstrakt Kokoa (si Theobroma Kakako) (Farë)
100mg
Furnizon Thebriminë
Ekstrakt Yohimbe (si Pausinistalia Yhimbe)
56.3mg

 

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

† Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Rekomandime përdorimi

Udhezime

Për të vlerësuar tolerancën tuaj, ditën e parë, merrni 1 kapsulë një herë në ditë. Në ditën 2të dhe të 3-të, merrni 2 kapsula një herë në ditë. Në ditën e 4-të dhe më tej, merrni 2 kapsula dy herë në ditë, 30 deri në 60 minuta para dy vakteve tuaja më të mëdha (p.sh., mëngjes dhe drekë). Mos konsumoni ushqim midis vakteve. Për rezultate më të mira, përdorni për 60 ditë të kombinuara me dietë dhe trajnim. Mos e merrni brënda 5 orësh nga ora e gjumit. Mos kaloni 4 kapsula në një periudhë 24-orëshe. Mos e përdorni për më shumë se 8 javë. Pini 10 gota ujë çdo ditë për shëndet të përgjithshëm të mirë. Lexoni të gjithë etiketën përpara përdorimit dhe ndiqni udhëzimet e dhëna.

Paralajmërime

Nuk është destinuar për përdorim nga personat nën 18 vjeç. Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose në gji. Ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me mjekun tuah nëse keni simptoma të pazakonta. Ndërpriteni përdorimin dy javë para ndonjë operacioni. Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit nëse jeni trajtuar, ose jeni diagnostikuar ose keni një histori familjare të ndonjë gjendje mjekësore, ose nëse jeni duke përdorur ndonjë ilaç me recetë ose pa recetë, përfshirë holluesit e gjakut. Ky produkt nuk duhet të konsumohet nga persona me çrregullime kardiovaskulare, ankth ose çrregullime të gjumit. Një racion i këtij produkti përmban kafeinë sa tre filxhanë kafe. Individët e ndjeshëm ndaj kafeinës mund të përjetojnë simptomat e mëposhtme, duke përfshirë (por pa u kufizuar në) shqetësim, nervozizëm, dridhje, dhimbje koke, ankth, palpitacione, rritje të rrahjeve të zemrës ose vështirësi në gjumë. Mos e kombinoni me burime të tjera të kafeinës ose stimuluesve. Konsultohuni me mjekun tuaj para se të filloni ndonjë dietë ose program ushtrimesh. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdorimi jo i duhur i këtij produkti nuk do të përmirësojë rezultatet dhe nuk këshillohet. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve. Mos e përdorni nëse paketimi është i demtuar. Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë (60 deri 80F). Mbajeni larg fëmijëve.

Main Menu