Melissa Premium

900L

Në gjendje

NJË PËRZIERJE BIMORE PËR NJË GJUMË TË QETË DHE NJË DITË TË MBARË

Melissa Premium është një shtesë dietike në një formë të përshtatshme kapsule, që përmban një perzierje të përbërësve me cilësi të lartë që sigurojnë një gjëndje shpirtërore pozitive gjatë ditës dhe gjumë të qetë gjatë natës. 320mg ekstrakt natyral i barit të bletës në një kapsulë

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Studimet shkencore konfirmojnë se:

  • Ekstrakti i barit të bletës ka një efekt relaksues në gjendje të padurimit, nervozizmit dhe tensionit emocional. Ndihmon në ruajtjen e humorit pozitiv dhe funksionit njohës, dhe gjithashtu mbështet ruajtjen e gjëndjes së duhur fizike dhe mendore. Për më tepër, ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit.
  • Vitamina B1 (Tiamina) ndihmon në ruajtjen e funksionit të duhur psikologjik dhe funksionimin e duhur të sistemit nervor.
  • Acidi pantotenik zvogëlon lodhjen dhe ndihmon në ruajtjen e performancës mendore në një nivel të duhur.

Një paketim është i mjaftueshme për një muaj të tërë.

Përbërësit

Ekstrakt i Gjetheve të Barit të Bletës (Melissa Officinalis L.), Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline; Agjentë Kundër Ngjitjes – Kripëra Magnezi të Acideve Yndyrore, Dioksid Silici; Pantotenat Kalciumi – Acid Pantotenik, Hidroklorur Tiamini – Vitaminë B1, Kapsula (Përbërësi i Mbështjelles – Xhelatinë, Ngjyrosës Ushqimor – E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë
Ekstrakti i Gjetheve të Barit të Bletës (Melissa officinalis L.) 320  mg
Acid Pantenoik 3 mg (50%*)
Vitaminë B1 1,1 mg (100%*)

*NRV –  Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Kjo përgatitje përdoret si një suplement për të rriturit, të cilët bëjnë një mënyrë jetese intensive, janë të prirur ndaj stresit të jetës së përditshme, duke jetuar me tension dhe veçanërisht për njerëzit që kërkojnë të mbajnë ekuilibrin emocional dhe të arrijnë një gjendje relaksi.

Shënim: Gratë shtatzëna dhe ato në periudhën e gjidhënies duhet të këshillohen me mjekun para se të përdorin këtë preparat. Ky produkt nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të tij.

Rekomandime:

Marrja e rekomanduar ditore: 1 Kapsulë pas vaktit, me një sasi të madhe uji.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm.

Main Menu