Mega MSM

1.000L

Në gjendje

metilsulfonilmetane

800 mg për kapsulë

MSM është një burim i madh organik i squfurit dhe është i pranishëm në sasi të vogla në shumë ushqime dhe pije. Me formulën tonë me përbërës të vetëm, MSM ju mund të përdorni një dozë (në kombinim me përbërës të tjerë si Glukozaminë, Kondroitin dhe Kolagjen) që ndjeni se është më e mira për ju!

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 3×1 kapsula çdo ditë para ngrënies.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si zëvendësues të saj!

Vlerat ushqyese

Doza: 3 kapsula
Dozat për pako: 33
Sasia për Dozë
Metilsulfonilmetane (MSM) 2400 mg

Main Menu