MagMAX B6

1.100L

Në gjendje

MagMAX B6 TM është një suplement ushqimor me përmbajtje të larte magnezi në formën me përthithshmëri të lartë të citratit të magnezit, e pasuruar edhe me vitaminat B1 dhe B6.
Të dyja vitaminat e grupit B ndihmojnë në metabolizimin energjetik dhe funksionimin normal të sistemit nervor.

Sasia: 50 tableta

Përshkrimi

MagMAX B6 TM është një suplement ushqimor me përmbajtje të larte magnezi në formën me përthithshmëri të lartë të citratit të magnezit, e pasuruar edhe me vitaminat B1 dhe B6.
Të dyja vitaminat e grupit B ndihmojnë në metabolizimin energjetik dhe funksionimin normal të sistemit nervor.

Përbërësit

Kripë e Magnezit me Acidin Citrik (Trimagnesium Citrate),Celulozë Mikrokristaline – Agjent Mbushës, Stearat Magnezi – Agjent Kundër Ngjitjes, Piridoksinë Hidrokloride – Vitamin B6, Thiamin Hidrokloride – Vitamin B1; Polivinil Alkoli, Polietilen Glikoli, Talk, Kalium Alumini Silikiat, Polisorbat – Agjent Llustrues, Dioksid Titani – Ngjyrues

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Tabletë 2 Tableta
Citrat Magnezi, Përfshin 687 mg 1374 mg
Magnez 110 mg (29,3%*) 220 mg (58,6%*)
Vitaminë B6 2 mg (143%*) 4 mg (286%*)
Vitaminë B1 1,1 mg (100%*) 2,2 mg (200%*)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:
Furnizimi i dietës me sasinë e nevojshme të magnezit që kërkohet nga organizmi, sidomos për personat që kanë lodhje të vazhdueshme, irritim të shtuar, dridhje të qëpalla të syve, krampe muskulare, personave në stres dhe që kanë lodhje të shtuar mendore dhe/ose fizike.

Rekomandime:
Merrni 1 Kapsulë, 1-2 herë në ditë pas vakteve .
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët

Main Menu