Lacatase Enzyme

1.500L

SKA GJËNDJE

Enzima digjestive për individ intolerant ndaj laktozës

Laktasi (ß-Galaktosidaza) është një enzimë që ndihmon në tretjen e ushqimit duke e shpërbërë laktozën e qumështit dhe nën-produkteve të qumështit në sheqerna të parrezikshëm dhe të thjeshtë, si glukozë dhe galaktozë. Njerëzit që nuk e kanë këtë enzimë nuk janë në gjendje ta shfrytëzojnë plotësisht laktozën dhe kjo mund të çojë në simptoma të pakëndshme. LACTASE është një suplement ideal për ata që dëshirojnë të përfitojnë nga proteinat e hirrës, kazeinës, kazeinatit ose proteinave të tjera me prejardhje nga qumështi, por që janë të papërshtatshme nga intoleranca e laktozës. Përgjithësisht 2500 njësi FCC janë të nevojshme për tretjen e 10-13 gram laktoze (zakonisht koncentratet e proteinave të hirrës përmbajnë 5-6% lakton). Për konsumatorët shumë të ndjeshëm ndaj laktozës, të cilët kanë nevojë për konvertim 100%, rekomandohet 10 000 njësi FCC për vakt. 2 nga kapsulat tona sigurojnë këtë sasi të enzimës!

* Kjo deklaratë është vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë me çdo vakt që përmban laktozë, duke përfshirë këtu hirrën, kazeinën / kazeinatën, apo proteina të tjera qumështit. (1 kapsulë në përgjithësi është e mjaftueshme për tretjen e 20 deri 26 gram laktoze. Rreth 400 ml qumësht përmban këtë sasi të laktozës.)

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, dhe jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore! Intoleranca ndaj laktozës është e ndryshueshme nga individi në individ

Vlerat ushqyese

Doza: 1 kapsulë
Doza për Shihe: 100
Sasia për Dozë
Lactase 5000 FCC* Units
*Kodeks Kimik i Ushqimit

Kategoritë