L-carnitine 1500 extreme mega caps

4.500L

Në gjendje

120 kapsula

  • 1500 mg L- Karnitinë në formë tartrate në një kapsule të vetme
  • 1000 mg L- Karnitinë në formën më të pastër e cila transporton acidet e lira yndyrore në mitokondri ku ndodh proçesi i oksigjenimit
  • Një kapsulë e lehtë për tu gëlltitur
Kategoria:

Përshkrimi

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps është një suplement  i vlerësuar nga sportistët amator dhe ata profesionistë për cilesinë e lartë të L-karnitinës në produkt. Produkte me përmbajtje të tillë zakonisht zgjidhen nga persona të cilët nëpërmjet një diete të shëndetshme dhe të balancuar dhe të shoqëruar me aktivitet të rregullt fizik, dëshirojne të skalitin një siluetë muskulare dhe estetike. L-karnitina transporton acidet e lira yndyrore në qendrën e prodhimit të energjisë  në qelizë – në mitokondri. Më pas energjia e ruajtur aty çlirohet. Në këtë mënyrë oksidimi efektiv i acideve të lira yndyrore siguron që ato të mos depozitohen në formën e triglicerideve.

Specialistët e Olimp Laboratories të kompanisë Olimp Sport Nutritions, kanë zgjedhur një formë që përthithet në mënyrë perfekte të L-karnitinës tartrate. Në këtë mënyrë arrihet një efektivitet  maksimal i garantuar duke përdorur një sasi të caktuar të produktit.

Duke zgjedhur  L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps nga  Olimp Sport Nutrition

ju nuk do të pendoheni kurrë. Ajo ju siguron:

  1. 1500 mg L-karnitinë në formën e tartratit në 1 Kapsulë të vetme
  2. Një produkt lehtësisht i përtypshëm duke e bërë më komode marrjen e saj
  3. Një suplement ushqimor për prodhimin dhe cilësinë e të cilit janë zgjedhur me kujdes lëndët e para të cilat janë testuar edhe për metalet e rënda.
  4. Brendet e Olimp Sport Nutrition zgjidhen shpesh nga personat të cilët luftojne për silueten e tyre të ëndrrave!!!

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps është një suplement ushqimor dhe nuk duhet të zëvendësojë një dietë ushqimore të balancuar , por vetëm duhet ta plotesojë atë. Rekomandohet të ndiqet një dietë e balancuar dhe mënyrë jetese e shëndetshme.

Përbërësit

98% L-Karnitinë Tartrate, Agjentë Mbushës – Celulozë Mikrokristaline, Agjent Kundër Ngjitjes – Stearat Magnezi, Kapsulë (Xhelatinë, Ngjyrues: E171).

Vlerat ushqyese

Të dhënat për doze
1 kapsule 2 kapsula per 100 g
Kalori 3,3 kJ / 0,8 kcal 6,7 kJ / 1,6 kcal 200,6 kJ / 48 kcal
Proteina 0,2 g 0,4 g 12 g
Karbohidrate 0 g 0 g 0 g
Yndyrna 0 g 0 g 0 g
L-karnitinë tartrate 1500 mg 3000 mg 90,4 g
Nga e cila : L-karnitinë 1000 mg 2000 mg 60,2 g

Rekomandime

Merrni nje Kapsulë në ditë midis vakteve me një gotë ujë. Ky produkt rekomandohet në personat adult si suplement ushqimor. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendesojnë një dietë ushqimore të balancuar . Të ruhet në vende të pa-arritshme nga fëmijët. Rekomandohet të ndiqet një dietë e balancuar dhe mënyrë jetese e shëndetshme.

 

Main Menu