Krom Pikolinate

700L

Në gjendje

200 mcg krom për dozë

PËR NIVELET NORMALE TË GLUKOZËS NË GJAK

Kromi, një mineral esencial, kontribuon në metabolizimin normal makronutrient dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE)

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Tableta

Udhëzime

Merrni një dozë (1 tabletë) në ditë, preferohet me një vakt ushqimor.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 tabletë
Doza për paketim: 100
Sasia për dozë NRV%*
Krom 200 mcg 500%
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu