Kolagjen Lëng

3.000L4.000L (-25%)

Në gjendje

Gjended Tek Ligamentet, Lëkura,Flokët Dhe Thonjtë!

E Fortifikuar Me Vitamin B6!

40 Doza Për Shishe!

Kolagjeni është një grup i proteinave të natyrshme që gjenden tek kafshët, veçanërisht tek mishi dhe indet lidhëse të vertebrorëve. Është një proteinë e fortë, fibroze, e cila përbën një faktorë të rëndësishëm të indeve lidhëse të pranishme tek kockat, kërcet, tendinat, ligamentet, lëkura, thonjtë dhe flokët. Formula jonë e hidrolizuar në formë të lëngshme siguron kolagjen me shpejtësi përthithëse të lartë. Vitamina B6 gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në metabolizimin normal të energjisë, proteinave dhe glikogjenit *.

* Kjo deklaratë është vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 1 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 1L

Udhëzime

Përzieni 1 dozë Kolagjeni (25 ml) me 250 ml ujë në ditë. Rekomandohet që ta merrni këtë produkt me stomak bosh. Shkundeni mire para përdorimit.

Faktorët alergjik

Produkti nuk përmban faktorë alergjik sipas rregullores së BE-së Nr. 1169/2011.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 25 ml
Doza për Shishe: 40
per 25 ml RI%* per 25 ml RI%*
Energjia 255 kJ 3% Karbohidrate 2.5 g 1%
60 kcal nga të cilat Sheqer 2.5 g 2.8%
Yndyra 0 g 0% Proteinë 11 g 22%
nga të cilat Sheqer 0 g 0% Kripë 0.1 g 1.7%
NRV%** NRV%**
Vitamin B6 (Pyridoxine) 9.3 mg 664% Glicinë 1050 mg
Kolagjen 8025 mg
Profili i Amino Acideve Esenciale për dozë: Profili i Amino Acideve Esenciale për dozë:
L-Alanine 745 mg L-Leucine 280 mg
L-Arginine 690 mg L-Lysine 335 mg
L-Aspartic acid 510 mg L-Methionine 50 mg
L-Glutamic acid 950 mg L-Phenylalanine 180 mg
Glycine 3010 mg L-Proline 1135 mg
L-Histidine 50 mg L-Serine 265 mg
L-Hydroxy-lysine 85 mg L-Threonine 155 mg
L-Hydroxy-proline 975 mg L-Tyrosine 25 mg
L-Isoleucine 135 mg L-Valine

Main Menu