Kërce Peshkaqeni

1.800L

1 në gjendje

Me mangan

Burim i Chondroitinës

Kjo formulë përmban pluhur nga kërcet e peshkaqenit. Është një burim natyror i Sulfatit të Chondroitinës. Çdo dozë jep 2960 mg pluhur kërci peshkaqeni. Mangani kontribuon në ruajtjen e kockave normale dhe në formimin normal të indive lidhëse *.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 75 Kapsula

Udhëzime

Merrni 5 kapsula çdo ditë, mundësisht me vaktet ushqimore.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soje, kikirikë, arra, përbërës peshqish dhe krustacësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, dhe jo si një zëvendësim të saj.

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

MOS E TEJKALONI DOZËN E REKOMANDUAR DITORE!

Vlerat ushqyese

Doza: 5 Kapsula
Doza për Shishe: 15
Sasia për Dozë NRV%* Sasia për Dozë NRV%*
Mangan 0.3 mg 15% Pluhur Kërcesh Peshkaqeni 2960 mg

Kategoritë