Kalcium-Magnez

1.300L

Në gjendje

Formulë Minerale

Kalciumi dhe magnezi janë minerale të rëndësishme në raportin popullor 2: 1. Këto përbërës kontribuojnë në një ose më shumë nga efektet e dobishme fiziologjike në vijim *:

  • Mirëmbajtja e kockave normale dhe dhëmbëve
  • Funksionimi normal i sistemit nervor: neurotransmisioni dhe tkurrja e muskujve duke përfshirë edhe muskujt e zemrës
  • Metabolizimi normal i energjisë
  • Sintezën normale të proteinave
  • Funksionin normal të enzimave të tretjes
  • Mpiksjen e gjakut normal

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Tableta

Udhëzime

Merrni një dozë (1 tabletë) në ditë me një vakt ushqimor. Tabletat janë të veshura për të lehtësuar gëlltitjen.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 tabletë
Doza për pako: 100
Sasia për Dozë NRV%* Sasia për Dozë NRV%*
Kalcium 500 mg 63% Magnes 250 mg 67%
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu