Kafeine

1.000L

SKA GJËNDJE

100 mg kafeinë për kapsulë

Kafja ka qindra përbërës kimik në të, disa prej të cilave mund të anulojnë efektet pozitive të kafeinës. Megjithatë, me kafeinë të pastër, dozat e dëshiruara mund të merren pa ndonjë pengesë të mundshme. Kapsulat tona të kafeinës lejojnë një përdorim efikas, të saktë dhe me dozë të lartë.

Kategoria:
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni një dozë (1 kapsulë) në ditë, 30-60 minuta përpara aktivitetit fizik ose mendor

Faktorët Alergjikë

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës të krustaçësh.

Paralajmërime

Përmban Kafeinë (100 mg për dozë). Nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna ose të moshuar. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, dhe jo si një zëvendësues të saj. MBAJENI LARG FËMIJËVE! Mos e kaloni dozën e rekomanduar ditore!

Specifikimet e Produktit

Doza: 1 Kapsulë
Doza për Shishe: 100 Kapsula
Sasia për dozë
Kafeinë

Vlerat ushqyese

Doza: 1 Kapsulë
Doza për Shishe: 100 Kapsula
Sasia për Dozë
Kafeinë 100 mg

Kategoritë