Hawthorn Premium

900L

Në gjendje

Hawthorn Premium është një suplement që përmban një perzierje unike të përbërësve që mbështesin zemrën – ekstrakt i murrizit te zakonshëm me cilësi të lartë (Crataegus Monogyna) me një përmbajtje të standardizuar prej 5% të flavones dhe vitaminës B1 (Tiaminë).

Ekstrakti i murrizit të zakonshëm (Crataegus Monogyna) me një përmbajtje të standardizuar prej 5% të flavonoideve nxirret nga frutat e pjekur dhe të thatë. Manaferrat e murrizit natyrshëm përmbajnë përbërje aktive të grupit flavonoide dhe nga proçanidina, si dhe vitamina B, A dhe C, dhe minerale (kryesisht kripëra kaliumi). Kërkimet shkencore konfirmojnë se ekstrakti i manave të murrizit mbështet funksionin e zemrës.

Vitamina B1 (Tiamina) mbështet funksionimin e duhur të zemrës.

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Hawthorn Premium është një suplement që përmban një perzierje unike të përbërësve që mbështesin zemrën – ekstrakt i murrizit te zakonshëm me cilësi të lartë (Crataegus Monogyna) me një përmbajtje të standardizuar prej 5% të flavones dhe vitaminës B1 (Tiaminë).

Ekstrakti i murrizit të zakonshëm (Crataegus Monogyna) me një përmbajtje të standardizuar prej 5% të flavonoideve nxirret nga frutat e pjekur dhe të thatë. Manaferrat e murrizit natyrshëm përmbajnë përbërje aktive të grupit flavonoide dhe nga proçanidina, si dhe vitamina B, A dhe C, dhe minerale (kryesisht kripëra kaliumi). Kërkimet shkencore konfirmojnë se ekstrakti i manave të murrizit mbështet funksionin e zemrës.

Vitamina B1 (Tiamina) mbështet funksionimin e duhur të zemrës.

Përbërësit

Ekstrakt i Manaferrave të Zakonshme të Murrizit (Crataegus Monogyna), Maltodekstrinë, Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline; Agjentë Kundër Ngjitjes – Kripëra Magnezi të Acideve Yndyrore, Dioksid Silici; Hidroklorur Tiamine – Vitaminë B1, Kapsula (Përbërësi Mbështjellës – Xhelatinë, Ngjyrosës Ushqimi – E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë
Extrakt i Manaferrave të Murrizit të Zakonshëm (Crataegus Monogyna), 5% Flavone 145 mg
Vitaminë B1 1,1 mg (100%*)

*NRV –  Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Kjo përgatitje përdoret nga të rriturit si një shtesë ushqimore për të mbështetur funksionimin e duhur të zemrës dhe sistemit të qarkullimit të gjakut.

Shënim: Në rastin e grave shtatzëna dhe grave që ushqejnë me gji, rekomandohet të konsultoheni me një mjek përpara përdorimit. Në rast të ndonjë sëmundjeje ose sëmundjeje të zemrës (sidomos pas përpjekjeve fizike – palpitime, dhimbje gjoksi, marrje fryme, lodhje e shpejtë) ose simptoma të tjera shqetësuese (p.sh. akumulimi i ujit në trup, veçanërisht në këmbë) së pari konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni produktin. Ky produkt nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjerit prej përbërësve të tij.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë gjatë ose pas vaktit. Kapsula duhet të merret me një sasi të madhe uji.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm.

Main Menu