Green Coffee Premium

1.500L

Në gjendje

Green Coffee Premium është një suplement ushqimor në formën e kapsulave që përmban një përzierje bimore të ekstraktit të kafes jeshile, e standartizuar në 50% acid klorogjenik(ACG) dhe ekstraktit të guaranës, e pasuruar dhe me krom.

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

*Ekstakti i guaranës përmban kafeinë e cila kontribuon në metabolizmin e yndyrnave duke kontrolluar peshën trupore. * Kafeina stimulon aktivitetin mendor dhe fizik. *Kromi merr pjesë në metabolizmin e makronutrientëve si yndyrat dhe karbohidratet, dhe ndihmon në nivelin normal të glukozës në gjak.

Aktiviteti fizik është çelësi kryesor për një trup të shëndetshëm. Niveli i duhur i glukozës është një faktor kyç për sekretimin e insulinës, një hormon ky që rrit proçesin e krijimit të shtresës yndyrore, dhe gjithashtu redukton nevojën urgjente për vakte të vogla midis vakteve kryesore.

Përbërësit

: Ekstrakte të Kafese Jeshile – Kafe (50% Acid Kloroxhenik, 5% Kafeinë), Ekstrakte të Farës së Guaranës – Paulinia Cupana (50% Kafeinë), Agjent Mbushës – Celulolozë Mikrokristaline, Agjent Kundër Ngjitjes – Stearat Magnezi, Dioksid Silikoni; Klorid Kromi (III) ; Kapsula (Xhelatin, Ngjyrues: E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë 2 Kapsula
Ekstrakte të Kafes Jeshile (50%ACG, 5% caffeine) 600 mg 1200 mg
Ekstrakte të Farës së Guaranës (50% caffeine) 30 mg 60 mg
Krom 20 µg (50%*) 40 µg (100%*)

*NRV –  Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Produkti është krijuar për persona që kanë për qëllim kontrollin e peshës trupore psh: nëpërmjet aktivitetit fizik, kur ndjekin një dietë dhe si suplement kromi veçanërisht për personat obezë.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë nëse jeni më pak se 70 kg dhe 2 kapsula nëse jeni më shumë se 70 kg. Gëlltiteni kapsulën me një sasi të bollshme uji përpara një vakti ushqimor.

Kujdes: përmban kafeinë (45 mg / 1 kapsulë). Nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna dhe me gji, njerëzit me sëmundje të zemrës, hipertension dhe ndjeshmëri të tepërt ndaj ndonjërit prej përbërësve.

Main Menu