Gold-Vit B Forte

800L

Në gjendje

PËRBËRËS PËR:

  • LËKURË TË SHËNDETSHME
  • SISTEMIN NERVOR 
  • METABOLIZMIN 
  • GJAKUN

Gold -vit B forte është një suplement në formën e tabletave që përmban kompleksin e e vitaminave B që janë të rëndësishme në të gjitha proçeset që ndodhin në organizëm si vitamina B12, niacina dhe biotina që ndihmojnë në shëndetin e sistemit nervor, si dhe për një lëkurë normale. Gjithashtu biotina është një makronutrien i metabolizmit. Vitamina B6 dhe B12 ndikojnë në formimin e qelizave të kuqe të gjakut. Folatet ndikojnë në formimin e elementëve të gjakut si dhe në sintezën e amino acideve.

Sasia: 60 tableta

Përshkrimi

Gold -vit B forte është një suplement në formën e tabletave që përmban kompleksin e e vitaminave B që janë të rëndësishme në të gjitha proçeset që ndodhin në organizëm si vitamina B12, niacina dhe biotina që ndihmojnë në shëndetin e sistemit nervor, si dhe për një lëkurë normale. Gjithashtu biotina është një makronutrien i metabolizmit. Vitamina B6 dhe B12 ndikojnë në formimin e qelizave të kuqe të gjakut. Folatet ndikojnë në formimin e elementëve të gjakut si dhe në sintezën e amino acideve.

Përbërësit

Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline, Sodium Karboksi Metil Celuloze e Kryqëzuar; Nikotinamide – Niacin, Laktozë, Kalcium D-Pantothenate – Acid Pantenoik, Agjent Formues Fosfat Kalciumi; Piridoksinë Hidrokloride – Vit. B6, Kianokobalaminë – Vit. B12, Riboflavinë – Vit. B2, Thiaminë Mononitrate – Vit. B1, Agjent Kundër Ngjitjes – Stearat Magnezi; Acid Pteroilmonoglutamik – Folate, D-Biotinë, Agjent Shkëlqyes – Alkol Polivinili, Polietilen Glikoli, Talk, Salicilat Kaliumi Alumini, Polioksetilen Sorbitani Monoleate; Ngjyrues – Dioksid Titani, Oksid Hekuri.

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Tabletë
Vitaminë B1 2,8 mg (250%*)
Vitaminë B2 4,2 mg (300%*)
Niacinë 32 mg (200%*)
Vitaminë B6 4,2 mg (300%*)
Acid Folik 400 µg (200%*)
Vitaminë B12 5 µg (200%*)
Biotinë 100 µg (200%*)
Acid Pantenoik 12 mg (200%*)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Rekomandohet të merret 1 kapsulë 1 herë në ditë ose sipas këshillimeve të mjekut tuaj.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu