Gold-Vit A+E

1.300L

Në gjendje

Një suplement ushqimor që përmban vajin e evening primerose, të standartizuar për përmbajtjen e acidit gama-linoleik(GLA), vitamin A, vitamin E dhe biotinë. Vitamina A ndihmon në mirëmbajtjen e lëkurës. Biotina në formën e kapsulave shumë të vogla ndihmon në shëndetin e lëkurës dhe flokëve.

Sasia: 30 kapasula

Përshkrimi

Një suplement ushqimor që përmban vajin e evening primerose, të standartizuar për përmbajtjen e acidit gama-linoleik(GLA), vitamin A, vitamin E dhe biotinë. Vitamina A ndihmon në mirëmbajtjen e lëkurës. Biotina në formën e kapsulave shumë të vogla ndihmon në shëndetin e lëkurës dhe flokëve.

Vitamina E si një antioksidant natyral ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Produkti është prodhuar me teknologjinë moderne të Flow Caps Liquid Technology TM duke garantuar një përthithje të shpejtë të përbërësve dhe duke ruajtur cilësinë e lëndëve të përdorura.

Përbërësit

Vaj i Oenothera Bienis ; Përbërësit e Kapsulës – Sheqer, Niseshte, D-biotinë; Vaj Misri; DL-Alfa -Tokoferil Açetate, Miks Tokoferol – vit. E, Retinil Palmitate – vit. A, Xhelatin.

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë
Evening Primerose Oil 550 mg (9% GLA)
Vitamin A 800 µg (100%*)
Vitamin E 12 mg (100%*)
Biotinë 100 µg (200%*)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:
Ky produkt përdoret nga të rriturit, veçanërisht femrat të cilat kujdesen për paraqitjen e flokëve dhe lëkurës të tyre.

Rekomandime:
Merrni 1 kapsulë në ditë pas ushqimit ose sipas udhëzimeve të mjekut tuaj.
Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të balancuar dhe të larmishme. Rekomadohet një dietë e balancuar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme.
Mbajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu