Gold Krill

2.500L

SKA GJËNDJE

Gold-Krill është një suplement ushqimor me një cilësi të lartë që përmban vajin e karkalecit të detit (krill). Vaji i karkalecit të detit krill kombinon tre substanca të rëndësishme dhe inovative si omega 3 acide yndyrore, fosfolipide dhe astaksantin. Produkti është formuluar në kapsulën inovative Flow Caps Liquid Technology, që siguron përthithje më të shpejtë nga trupi dhe nuk lë pas shijen dhe aromën e vajit të krillit.

Sasia: 30 kapsula

Përshkrimi

Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se acidet yndyrore omega 3, veçanërisht EPA dhe DHA:

  • Ndihmojnë në funksionimin normal të zemrës (për një marrje ditore 250 mg EPA dhe DHA)
  • Ndihmojnë në funksionimin normal të trurit (për një marrje ditore 250 mg të DHA)
  • DHA ndikon në shënedetin e syve( kur merret një sasi 250 mg DHA në ditë)

Kapsula inovative Flow Caps:

Gold Krill është formuluar në një kapsulë inovative që është prodhuar nga teknologjia Flow Caps™ Liquid Technology. Kjo është teknologjia më e avancuar për likuidet që siguron një përthithje maksimale dhe një biodisponueshmëri të lartë të përbërësve aktiv.

Kapsula e forte xhelatinoze e mbuluar me një sistem të mbyllur të patentuar parandalon oksidimin e substancave aktive dhe aromën dhe shijen e pakëndshme.

Ndërsa në kapsulat e buta që gjenden zakonisht në treg mund të ndodh shkrirje e produkteve nëpërmjet kanaleve të formuara në të, dhe si rrjedhojë ndodh oksidimi i produktit në kontakt me ajrin dhe lëshohet aroma e pakëndshme. Teknologjia e Flow Caps e anashkalon këtë efekt anësor pothuajse 100%.

Kapsulat Flow Caps kanë edhe një avantazh tjetër – një formë të vogël dhe të efektshme. Falë kësaj ato mund të kapërdihen me lehtësi.  Teknologjia më e avancuar e formave likuide garanton një përthithje të shpejtë dhe maksimale të përbërësve aktiv.

Përbërësit

Ekstrakte Lipidike nga Antarctic Krill (Euphausia Superba)(Krustaçë), Kapsulë – Xhelatinë.

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë
Vaj nga Antarctic Krill (Euphausia Superba) 500 mg
Përfshin:
Fosfolipide 215 mg
Omega-3 Acide Yndyrore 120 mg
Acid Eikosapentaenoik (EPA) 70 mg
Acid Dokosahekzaenoik (DHA) 32,5 mg
Omega-3  të tjera  17,5 mg
Astaksantin 50 µg

 

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Ky produkt rekomandohet për personat që kanë nevojë dhe kujdesen për funksionin kardiovaskular dhe të niveleve të kolesterolit, që janë të ekspozuar ndaj problemeve kardiovaskulare dhe që kanë një dietë jo të pasur me produkte të detit.

Nuk rekomandohet:

Mos e përdorni në raste të problemeve me koagulimin e gjakut, kur përdorni antikoagulantë ose nga një mbindjeshmëri ndaj përbërësve.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë në ditë.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu