Glucosamine plus sport edition

1.600L

Në gjendje

60 kapsula

Suplement ushqimor në kapsula, përmban glukozaminë sulfate, kondroitinë sulfate dhe vitaminë C.
Ky Produkt ju furnizon me glukozaminë sulfate,kondroitinë sulfate dhe vitaminë C të cilat kontribuojnë në prodhimin e kolagjenit në organizëm për një funksion normal të kockave dhe artikulacioneve.

Kapsula: 60

Përbërësit

67,7% Glukosaminë Sulfate 2KCl (nga krustacët), 10,2% Kondroitinë Sulfate, Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline; Agjent Kunder-Ngjitjes – Sulfat Magnezi të Acideve Yndyrore; 0,6% Acid L-Askorbik – Vitamin C, Kapsulë (Xhelatinë, Ngjyrues: E 171).

Vlerat ushqyese

2 kapsula 3 kapsula
Glukosaminë sulfate 2KCl nga  e cila: Glukosaminë sulfate                           1333,3 mg (1000 mg) 2000 mg (1500 mg)
Kondroitinë 200 mg 300 mg
Vitamin C 12 mg (15%*) 18 mg (22,5%*)

Përdorimi

Merrni 1 kapsulë 2 herë në ditë me një vakt ushqimor. Rekomandohet të perdoret për 6-8 javë. Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të perdoren si zëvëndësues të një diete të balancuar dhe të shumëllojshme. Rekomadohet te ndiqet një regjim ushqimor i balancuar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme.

Kujdes: mos e përdorni nese jeni shtatzënë. Nuk rekomadohet për fëmijë dhe adoleshentë. Personat diabetik, femrat që ushqejnë me gji, personat intolerant ndaj glukozës, personat me asmë, me sëmundje të zemrës dhe të qarkullimit të gjakut ose që përdorin antikoagulantë, duhet të konsultohen me mjekun e tyre para përdorimit. Produkti nuk duhet të përdoret në rastet e reaksioneve nga ndonjëri prej përbërësve të tij. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Qëllimi

Produkti është formuluar kryesisht për persona adult që janë të ekspozuar ndaj konsumimit të artkulacione si psh gjatë ushtrimeve fizike.

Main Menu