Ginkoflav Forte

1.500L

Në gjendje

  • MEMORJE
  • PËRQËNDRIM
  • QARKULLIM GJAKU

Ginkoflav forte është një supplement që përmban përqëndrime të larta të ekstraktit të ginko bilobës që konvertohen në substancë biologjikisht aktive dhe që ndikojnë në sistemin e qarkullimit të gjakut dhe reduktojnë radikalet e lira.

Sasia: 60 Kapsula

Përshkrimi

Ginkoflav forte është një supplement që përmban përqëndrime të larta të ekstraktit të ginko bilobës që konvertohen në substancë biologjikisht aktive dhe që ndikojnë në sistemin e qarkullimit të gjakut dhe reduktojnë radikalet e lira.

Përbërësit

39,5% Ekstrakt nga Gjethet Maidenhair Tree (Ginkgo Biloba), Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline, Agjent kundër Ngjitjes –Stearat Magnezi, Kapsula (Xhelatinë, Ngjyrues: E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 kapsulë
Ekstrakt Ginkgo Biloba   80 mg
nga i cili:
Ginkgo Flavone Glikoside  (24%) 19,2 mg
Ginkgolide  (Terpene Laktone) 6% 4,8 mg

Rekomandime përdorimi

Rekomandime:
Rekomandohet 1 kapsulë në ditë pas ushqimit.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu