Ginkgo Biloba

1.200L

Në gjendje

Për performancën perceptuese

27% Ginko Flavone Glikoside

Ekstrakti i gjetheve të ginkos përmban disa substanca bimore si ginkolide dhe bilobalide të cilat tradicionalisht janë përdorur për ruajtjen e performancës perceptuese dhe mikrocirkulacionit të duhur. Produkti ynë Ginkgo Biloba përmban bimë me cilësi të lartë të standardizuar për të siguruar 27% Ginkgo Flavone Glikoside.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Kapsula

Udhëzime

Merrni 1 kapsulë dy herë në ditë, mundësisht me vakte ushqimore.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një objekt që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mos e përdorni nëse keni ndonjë lloj gjëndjeje shëndetsore, merrni medikamente ose para procçedurave mjekësore. Gjithashtu shmangeni nëse jeni shtatzënë ose me gji. Konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit!

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 2 kapsula
Doza për paketim: 50
Sasia për dozë
Ekstrakt Ginkgo Biloba (27%) 120 mg

Main Menu