Garlicin

800L

Në gjendje

Suplement ushqimor që përmban ekstrakt të hudhrës (Allium Sativum), një burim i pastër i alicinës. Hudhra ndihmon në shëndetin e zemrës dhe të sistemit kardiovaskular, si dhe ka një efekt pozitiv në mbjatjen e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak në nivele optimale .Ndihmon në forcimin e imunitetit të organizmit. Ky produkt përdoret nga të rriturit të cilët dëshirojnë një sistem kardiovaskular të shëndetshëm. Gjithashtu rekomandohet edhe për personat me imunitet të dobët.

Sasia: 30 Kapsula

Përshkrimi

Suplement ushqimor që përmban ekstrakt të hudhrës (Allium Sativum), një burim i pastër i alicinës. Hudhra ndihmon në shëndetin e zemrës dhe të sistemit kardiovaskular, si dhe ka një efekt pozitiv në mbjatjen e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak në nivele optimale .Ndihmon në forcimin e imunitetit të organizmit. Ky produkt përdoret nga të rriturit të cilët dëshirojnë një sistem kardiovaskular të shëndetshëm. Gjithashtu rekomandohet edhe për personat me imunitet të dobët.

Përbërësit

66,7% Ekstrakt Hudhre(Alium Sativum L.), Agjent Mbushës – Celulozë Mikrokristaline, Agjent Kundër Ngjitjes — Kripëra të Acideve Yndyrore të Magnezit , Kapsula (Xhelatinë, Ngjyrues: E 171)

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 kapsulë
Ekstrakt  Hudhre (2% Alicin) 2000 μg
nga i cili:
Alicin 4000 μg
Tiosulfinate 7000 μg
Alliin 7000 μg
Gamma-Glutamilcisteinë 7600 μg

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:
Ky produkt është një suplement ushqimor që ndihmon në shëndetin e zemrës, sistemit të qarkullimit të gjakut dhe imunitetit.

Rekomandime:
Rekomandohet 1 kapsulë në ditë pas ushqimit. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu