Euro Vita-mins

1.500L

Në gjendje

Kompleks Esencial Vitaminash dhe Mineralesh

Formula EURO VITA-MINS përmban 23 vitaminat dhe mineralet më të rëndësishme në doza të konsiderueshme. Ndër vitaminat esenciale, vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor dhe kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë. Vitamina B2 kontribuon në ruajtjen e shikimit normal dhe të qelizave të kuqe të gjakut. Nga mineralet e rëndësishme, zinku kontribuon në fertilitetin normal, në riprodhim dhe në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit, si dhe në metabolizimin normal të makronutrientëve. Seleniumi kontribuon në ruajtjen e flokëve dhe thonjve, së bashku me mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Koenzima Q-10 është një substancë me vitaminë që merr pjesë në rigjenerimin e energjisë qelizore. Organet me kërkesat më të larta të energjisë – të tilla si zemra, mëlçia dhe veshka – kanë përqendrimet më të larta të Koenzimës Q10.

* Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe i autorizuar nga Komisioni Evropian (KE).

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 120 Tableta

Udhëzime

Merrni 4 tableta çdo ditë me vaktet ushqimore. Ose i merrni të 4 tabletat veç e veç, ose merrni 2 në mëngjes dhe 2 në darkë. Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, dhe jo si një zëvendësues të saj.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, sojë, proteina veze, gluten dhe kikirikë!

Paralajmërime

Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 4 Tableta
Doza për Shishe: 30
Sasia për Dozë RDA%* Sasia për Dozë RDA%*
Vitamin A 800 mcg 100% Kalcium 612 mg 77%
Vitamin B1 3.3 mg 300% Krom 24 mcg 60%
Vitamin B2 4.8 mg 343% Bakër 1.8 mg 180%
Vitamin B3 36 mg 225% Iodinë 73 mcg 49%
Vitamin B5 9.2 mg 153% Hekur 14 mg 100%
Vitamin B6 5.4 mg 386% Magnes 300 mg 80%
Vitamin B7 (Biotin) 450 mcg 900% Manganes 1.5 mg 75%
Vitamin B12 3 mcg 120% Fosfor 743 mg 106%
Vitamin C 250 mg 312.5% Potas 340 mg 17%
Vitamin D3 10 mcg 200% Selenium 83 mcg 151%
Vitamin E 15 mg 125% Zink 7.5 mg 75%
Folic Acid 200 mcg 100% Koenzimë Q10 10 mg
*RDA%: Përqindja e dozë ditore të lejuar.
RDA nuk është e përcaktuar në EU.

Main Menu