Entire Coated Fish Oil

2.500L

SKA GJËNDJE

• 1,000 mg vaj peshku për racion
• Sasi e madhe, me 100 racione për paketim
• Kapsula xhelatinoze që gëlltiten lehte dhe nuk lënë shije të peshkut
• Përmban vajra me zinxhir të gjatë EPA & DHA

Pikat kryesore të produktit të vajit të peshkut:
• Acidet yndyrore Omega-3 të shëndetshme për zemrën
• 1,000mg vaj peshku për racion
• Vajra me zinxhir të gjatë EPA & DHA
• Kapsula Xhelatinoze të lehta për tu gëlltitur
• Sasi të mëdha me 100 racione për paketim

Sasia: 100 kapsula

Përshkrimi

Vaji i Peshkut i Optimum Nutrition është një shtesë natyrore e mbushur me acide yndyrore thelbësore Omega-3. Acidet yndyrore janë baza e yndyrnave dhe vajrave, dhe në kundërshtim me besimin popullor, janë të nevojshme për shëndetin e përgjithshëm. Këto acide yndyrore quhen “thelbësore” sepse trupi juaj nuk mund t’i prodhojë ato vetvetiu.

EFA-të duhet të vijnë nga ushqime ose burime shtesë. Ato janë gjithashtu thelbësore sepse ato janë një përbërës i çdo qelize të gjallë në trup dhe kërkohen për rindërtimin e qelizave ekzistuese dhe prodhimin e qelizave të reja. Studimet sugjerojnë që vaji i peshkut mbështet funksionimin e shëndetshëm të zemrës dhe fleksibilitetin e kyçeve.*
Vajrat e peshkut përmbajnë acide yndyrore me zinxhir të gjatë, me emra po aq të gjatë si acidi dokosaheksenoik (DHA) dhe acid eikosapentaenoik (EPA). DHA dhe EPA janë yndyrna thelbësore që nuk mund të bëhen nga trupi juaj. Pra, konsumimi i tyre përmes ushqimeve si salmoni dhe suplementeve të tilla si Vaj Peshku është mënyra e vetme për të marrë DHA dhe EPA. Më mirë akoma, kapsulat xhelatinoze me vaj të peshkut Optimum Nutrition janë të veshura me nje mbeshtjelle speciale, që do të thotë që ju merrni të gjitha përfitimet e vajrave të peshkut pa shijen e peshkut që mund të hasni pa këtë veshje speciale

Vlerat ushqyese

Porcioni: 1 Kapsulë Xhelatinoze
Porcione për paketim : 100

Sasite për porcion
Vlerat %DV
Kalori
10
Kalori nga yndyrnat
10
Yndyra totale
1g
2%*
Kolesterol
5mg
2%
Vaj peshku
1000mg
Total Omega-3 Acide Yndyrore
300mg
>EPA (Acid Eikosapentaenoik)
>DHA (Acid Dokosaheksaenoik)

 

*% Vlera ditore bazohet në një dietë me 2.000 kalori. Vlerat tuaja ditore mund të jenë më të larta ose më të ulëta bazuar në nevojat tuaja për kalori.

† Vlera ditore (DV) nuk është përcaktuar.

Përbërësit

Xhelatinë, Glicerinë, Lustër Ushqimore, Etilcelulozë, Veshje Entirike (Alginat Natriumi, Acid Stearik), Tokoferolë të Përzier, Vanilinë.

Rekomandime përdorimi

Paralajmërim mbi faktorët alergjik: Përmban përbërës të Peshkut (Anchovy, Skumbri, Sardele).

Udhëzime: Si një shtesë dietike, merrni 1 deri 2 kapsula, deri në 3 herë në ditë, me vakte.

Paralajmërime: Mbajeni larg fëmijëve. Konsultohuni me një profesionist të kualifikuar të kujdesit shëndetësor para se të merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, ushqeni fëmijë me gji, jeni nën 18 vjeç, ose nëse keni ndonjë gjendje të njohur ose të dyshuar mjekësore dhe / ose jeni duke marrë ndonjë ilaç me recetë ose (OTC).

Main Menu