EAA + Glutaminë

2.500L

Aminoacide thelbësore dhe kompleks Aminoacidesh me Glutaminë për çdo kohë

  • Ofron Aminoacide Thelbësore!
  • 4250 mg EAA (përfshirë BCAA-të)!
  • 2000 mg L-Glutaminë!
  • Pa Sheqer!
  •  Produkt Vegan (Aminoacide të Fermentuara)!
Pastro
SKU: N/A Kategoria: Tag:

Sasia: 300 gram

Informacion shtesë

Shije

Kola me Pjepër, Limonatë Rozë, Qershi-Limon Jeshil, Mango

Përshkrimi

Formula jonë ‘EAA + Glutaminë’ siguron amino acidet thelbësore më të vlefshme, të cilat janë të domosdoshme për ne, sepse ato nuk mund të sintetizohen nga trupi dhe për këtë arsye duhet të merren nga dieta. Shtimi i këtyre amino acidevenë në regjimin tuaj – veçanërisht rreth ose gjatë stërvitjes – është një mënyrë e shkëlqyeshme për tu siguruar që trupi të ketë nivelet optimale të blloqeve të tij ndërtuese, aminoacidet! Aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) janë ndër ato thelbësore dhe zënë afërsisht 35% të aminove thelbësore në proteinat muskulore. Produkti ynë përmban një matricë me dozë të lartë BCAA (L-Leucinë, L-Izoleucinë, L-Valinë). Plus formula jonë ju ofron një dozë të shkëlqyeshme 2 gram L-Glutaminë për racion, e cila nuk është një amino thelbësore, por është aminoacidi më i bollshëm në trupin e njeriut dhe një kusht thelbësor, që do të thotë se kur trupi është fizikisht i stresuar, mund të ketë nevojë për marrje dietike. Ky produkt me aromat e tij me fruta siguron një ndjesi freskuese gjatë trajnimit ndërsa ju furnizon me aminoacidet më të rëndësishme! ‘EAA + Glutaminë’ është vegan, sepse është bërë me aminoacide të fermentuara (nga bimët) kështu që produkti mund të përdoret në dieta speciale, veçanërisht është i përshtatshëm për konsumatorët të cilët nuk konsumojne asnjë lloj produkti me burime shtazore. Meqenëse produkti ynë ka zero sheqerna dhe karbohidrate, ai gjithashtu përshtatet në çdo lloj diete pa sheqer.

Vlerat ushqyese

Porcioni : 9 g (2/3 lugë mase)
Paketimi: 300 g – 33 porcione

Sasitë për porcion
Vlera
Amino Acide Esenciale
Nga të cilat
BCAA
L-Leucinë
L-Izoleucinë
L-Valinë
L-Histidinë
4250 mg
4000 mg
1300 mg
1500 mg
1200 mg
50 mg
L-Lizinë HCl
Nga e cila L-Lizinë
50 mg
40 mg
L-Methioninë
50 mg
L-Fenilalaninë
50 mg
L-Threoninë
50 mg
Amino Acide jo Esenciale
2000 mg
L-Glutaminë
2000 mg

 

Përbërësit

Kola -Pjeper: L-Glutaminë, L-Izoleucinë, Aroma (Shalqi, Kola, Luleshtrydhe), L-Leucinë, L-Valinë, Rregullues Aciditeti (Acid Citrik), Ëmbëlsues (Sukralozë, Açesulfame K), Ngjyrues [Karafil Sulfiti, Amoniak (Squfur Dioksid)], L-Histidinë, L-Lizinë HCl, L-Metioninë, L-Fenilalaninë, L-Threoninë.

Limonatë Rozë: L-Glutaminë, Rregullues Aciditeti (Acid Citrik), L-Izoleucinë, L-Leucinë, L-Valinë, Aroma (Limonatë Rozë), Ëmbëlsues (Sukralozë, Açesulfame K), Ngjyrues (Panxhar), L-Histidinë, L-Lizinë HCl, L-Metioninë, L-Fenilalaninë, L-Threoninë.

Mango: L-Glutaminë, Rregullues Aciditeti (Acid Citrik), L-Izoleucinë, L-Leucinë, L-Valinë, Aroma (Mango), Ëmbëlsues (Sukralozë, Açesulfame K), L-Histidinë, L-Lizinë HCl, L-Metioninë, L-Fenilalaninë, L-Threoninë, Ngjyrues (Tartrazinë *, E Verdhë FCF*).

Limon- Qershi: L-Glutaminë, L-Izoleucinë, Rregullues Aciditeti (Acid Citrik), L-Leucinë, L-Valinë, Aroma (Qershi, Limon), Ëmbëlsues (Sukralozë, Açesulfame K), L-Histidinë, L-Lizinë HCl, L-Metioninë, L-Fenilalaninë, L-Threoninë, Ngjyrues (Ponçeu 4R *).* Mund të ketë një efekt negativ në aktivitetin dhe vëmendjen tek fëmijët.

Rekomandime përdorimi

Udhëzime:

Përzieni 1 porcion (9 g) me 500 ml ujë çdo ditë.

Informacione mbi Faktorët Alergjik:

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime:

Përdoreni këtë produkt së bashku me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues vakti. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Main Menu