Daily Vita-min

2.000L

Në gjendje

Një tabletë në ditë

  • Vitamina Dhe Minerale

Daily Vita-Min është një formulë e avancuar multi-vitaminash dhe mineralesh me 27 përbërës aktivë! Ajo përmban një kompleks vitaminash B, vitaminash C dhe një nivel më të lartë të Vitaminave D (deri në 1000% NRV), plus minerale esenciale, përfshirë Seleniumin, Zinkun dhe Kromin.

Vitamina C dhe Vitamina B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imun dhe nervor, si dhe në uljen e lodhjes dhe plogështisë. Vitamina B1 kontribuon në funksionin normal të zemrës, Vitamina B2 në ruajtjen e vizionit normal dhe qelizave normale të kuqe të gjakut. Acidi folik ndihmon në sintezën normale të aminoacideve dhe ka një rol në proçesin e ndarjes së qelizave. Biotina kontribuon në funksionin normal psikologjik dhe metabolizimin makronutrient. Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe të sistemit imunitar dhe në absorbimin / shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit. Zinku kontribuon në pjellorinë normale, riprodhimin dhe ruajtjen e niveleve optimale të testosteronit, si dhe në metabolizimin normal të makronutrientëve.

Formula jonë është gjithashtu një burim i lartë i Seleniumit, i cili kontribuon në spermatogjenezën normale, në funksionimin normal të tiroideve dhe në mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve normalë. Kromi kontribuon në metabolizimin normal të makronutritëve dhe në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak! Një dozë përbërësish në këtë formulë kontribuojnë në metabolizimin normal të energjisë, kështu që Daily Vita-Min ju ndihmon me energji të përditshme! Formula përmban edhe kolinë, inositol, rutin dhe gjithashtu trëndafil të egër.

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.3 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 100 Tableta

Udhëzime

Merrni 1 tabletë në ditë, mundësisht me një vakt ushqimor.

Faktorët alergjik

Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, soj, kikirikë, arra, selino, peshk dhe përbërës krustaçësh.

Paralajmërime

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, jo si një zëvendësues të saj. Mbajeni larg fëmijëve! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Vlerat ushqyese

Doza: 1 tabletë
Doza për paketim: 90
Sasia për dozë NRV%* Sasia për dozë NRV%*
Vitamin A 1500 μg RE 188% Magnez 57.0 mg 15%
Vitamin B1 10 mg 909% Hekur 18 mg 129%
Vitamin B2 10 mg 714% Zink 15 mg 150%
Niacin 25 mg NE 156% Bakër 2000 μg 200%
Acid Pantothenik 10 mg 167% Manganez 2.0 mg 100%
Vitamin B6 10 mg 714% Krom 200 μg 500%
Biotin 300 μg 600% Selenium 200 μg 364%
Acid Folik 400 μg 200% Iodinë 150 μg 100%
Vitamin B12 250 μg 10000% Molibdenum 15 μg 30%
Vitamin C 120 mg 150% Kolinë 10 mg
Vitamin D 50 μg (2000 IU) 1000% Inositol 10 mg
Vitamin E 20 mg -TE (30 IU) 167% Rutin 1.2 mg
Kalcium 120 mg 15% ekstrakt i Trëndafilit të Egër 1.0 mg
*NRV%: Referenca e Vlerave Ushqyese

Main Menu