Creatine Xplode Powder

3.500L

Në vend që të shikoni për një produkt jo cilësor, zgjidhni një suplement që ju siguron benefite reale. Zbuloni CreatineXpolde – formulën e avancuar të përgatitur nga specialistët e kompanisë farmaceutike Olimp Labs të cilët përdorin teknologji moderne prodhimi. Kërkimet në fushën e cilësisë për mungesën e metaleve të rënda në lëndët e para të përdorurua, në përputhje me standartet botërore të prodhimit kanë lejuar që të përfitojmë produkte me cilësi të lartë që kanë jo vetëm efekte reale por dhe përdorim të sigurt. Produkti përdoret nga persona të rritur që performojnë ushtrime fizike me intensitet të lartë

  • Një bashkim i 6 formave të kreatinës me cislësi të lartë
  • Një produkt që karakterizohet nga tretshmëri dhe përthithshmëri të shkëlqyer
Pastro

Shijet: Portokall, Portokall i Kuq, Ananas (Orange, Grapefruit, Pineapple)

Informacion shtesë

Shije

Grapefruit, Pineapple, Portokall

Përshkrimi

Zgjidhni Kreatinë nga brendet e Olimp Sport Nutrition, të serisë Xplode! Duke marrë Creatine Xplode, ju do të furnizoheni me një suplement që përmban kreatinë në gjashtë forma të ndryshme, që do tju ndihmojë të rrisni performancën fizike në ushtrimet e shkrutra shpërthyese të njëpasnjëshme. Një paketim përmban 85 doza .Produkti gjendet në tre shije freskuese, (portokall, portokall i kuq dhe ananas). Mos u justifikoni për mungesë rezultatesh. Vetëm filloni ta përdorni dhe udhëtoni drejt suksesit!

CreatineXpolde është:

• Një bashkim i 6 formave të kreatinës me cilësi të lartë
• Një produkt që karakterizohet nga tretshmëria dhe përthithshmëria e shkëlqyer
• Një produkt ku në çdo dozë përmban 4.5 g të 6 llojeve të kreatinës
• Një suport ideal për çdo sportist
• Një produkt që ju ndihmon të rrisni performancën fizike në ushtrimet e shkrutra shpërthyese të njëpasnjëshme.

Duke zgjedhur suplemente me Creatine Xplode ju nuk duhet të harroni që suplementet ushqimore nuk janë zevendesues të një diete të balancuar dhe të larmishme. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe një mënyrë jetese e shëndetshme

Përbërësit

MATRIKS 6 STRONG BLEND [Kreatinë Citrate, Kreatinë Malate, Kreatinë Etil Ester HCl, Kreatinë MagnaPower™ (Kreatinë, Kripëra Citrati të Magnezit, Kripëra Magnezi të Acidit Ortofosforik ), Kreatinë Alfa-Ketoglutarate, Kreatinë Piruvate], Taurinë, Rregullues Shije, Rregullues Aciditeti – Citrat Natriumi; Agjent Kundër Ngjitjes – Dioksid Silikoni, Ëmbëlsues – Açesulfame K, Sukralozë; Ngjyrues: Karoten (A), Karminë (B), Riboflavinë (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), Blu V e Patentuar (G), Indigo Karminë (H), Klorofil dhe Klorofilin (Kurkumin (J), Antokianins (K), Ekstrakt i Specit të Kuq(L), Betaninë (M), Karbon Vegjetal (N). (A) – (Z) – në varësi të shijes së produktit për përbërësit e përdorur shikoni simbolet (A-Z) në anë të datës së skadencës. Prodhuar në një mjedis ku përdoren derivate të qumështit, vezës, sojës, arrës, kikirik, drithëra që përmbajnë gluten, peshk, krustaçë, molusqe.

Vlerat ushqyese

Vlerat Ushqyese
1 Porcion (5,8 g)
MATRIKS 6 STRONG BLEND 4524 mg
Magnez Kreatine Kelate CREATINE MAGNA POWER®
Kreatinë Malate
Kreatinë Etil Ester HCl
Kreatinë Alfa Ketoglutarate
Kreatinë Piruvate
Kreatinë Citrate
Nga e cila: Kreatinë
3000 mg
Taurinë 580 mg

Rekomandime përdorimi

Merrni 1 porcion në ditë përpara mëngjesit ose pas stërvitjes. Shtoni një porcion (5.8 gr) në 150 ml ujë. Konsumojeni pas përgatitjes. Mund të vini re një shtim në peshë gjatë kohës që përdorni kreatinë. Nuk është e pershtashme për fëmijët. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk jane zëvendësues i një diete të balancuar dhe të larmishme. Rekomandohet një dietë e larmishme dhe një mënyrë jetese e shëndetshme.
Kujdes: grumbullime të vogla dhe sendimente të produktit pas tretjes së tij mund të ndodhin por kjo nuk ndikon në cilësinë dhe efeketin e produktit.

Main Menu