Creatine monohydrate powder

2.500L

Në gjendje

550 g

Kreatina monohidrate pluhur është një suplement që ka për qëllim të përmbushë harxhimet që vijnë nga ushtrimet intensive muskulare, sidomos tek sportistët. Ky produkti shpërndan një kreatinë monohidrate të një shkalle të pasër farmaceutike. Konsumimi i kreatinës rrit performancën  fizike gjatë seteve të shkurtra dhe me intensitet të lartë.( për një doze ditore 3 gr kreatinë).

Kategoria:

Përbërësit

100% Kreatinë Monohidrate e Mikronizuar.

Rekomandime

Merrni 3 gr pluhur në ditë gjatë stërvitjes, në ditet që ushtroheni ose ne të njëjtën kohë gjatë ditëve kur nuk bëni stërvitje. Shtoni 3 gr pluhur (1 lugë) në 200-250 ml ujë. Mund të vëreni shtim në peshë. Mbajeni produktin në një vend të pa-arritshëm nga fëmijët. Nuk rekomandohet për fëmijët dhe adoleshentët. Rekomandohet të ndiqet një dietë e balancuar dhe e larmishme si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme.

Vlerat ushqyese

Të dhënat për doze
Per 3 g Per 5 g Per 10 g Per 100 g
Kalori 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal
Proteina  0 g 0 g  0 g 0 g
Karbohidrate  0 g 0 g  0 g 0 g
Yndyrna  0 g 0 g  0 g 0 g
Kreatine Monohidrate  3 g 5 g  10 g 100 g

Main Menu