Chela-Mag B6+D3

1.200L

Në gjendje

Chela-Mag B6 +D3 është një suplement unik i cili ka të kombinuar magnez me biodisponueshmëri të lartë, në formë Albioni amino acidi kelate me vitaminë D3 2000 IU, vitaminë B6 dhe K2 . Magnezi është një element thelbësor në biosintezën e formës aktive të vitaminës D3. Studiuesit sugjerojnë se përdorimi i magnezit në dietën tuaj ose si suplement redukton insufiçencën e vitaminës D3 dhe pasojat që ajo sjell. Gjithashtu është vërejtur se vitamina D stimulon përthithjen intestinale të magnezit.

Sasia: 30 Kapsula

Përshkrimi

Kërkimet tregojnë se magnezi

  • Ndihmon në funksionimin normal të muskujve
  • Luan rol në funksionimin e sistemit nervor
  • Ndihmon në shëndetin psikologjik
  • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
  • Ndihmon shëndetin e dhëmbëve dhe kockave
  • Përfshihet në proçeset e balancës së elektroliteve
  • Ndihmon në metabolizimin energjetik dhe në sintezën e proteinave

Përbërësit

Diglicinat Magnezi (Albion® Amino Acid Kelat i Magnezit) — Magnez, Agjent Kundër Ngjitjes — Oksid Magnezi; Kolekalçiferol — Vit.D, Maltodekstrinë, Agjent Kundër Ngjitjes — Kripëra të Acideve Yndyrore të Magnezit; Piridoksinë Hidrokloride—Vit. B6, Menakuinon (Menakuinon-7) — Vit. K, Kapsula (Përbërja e Mbështjelljes — Xhelatinë, Ngjyrues E 171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 kapsulë 2 kapsula
Magnez 100 mg (27%***) 200 mg (54%***)
Vitaminë D 50 μg (2000 IU) (1000%***) 100 μg (4000 IU) (2000%***)
Vitaminë B6 2,1 mg (150%***) 4,2 mg (300%***)
Vitaminë K 11,25 μg (15%***) 22,5 μg (30%***)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Mbulon nevojat e organizmit me magnez, vitaminat D3, B6 dhe K.

Rekomandime:

Rekomandohen 1-2 kapsula në dite pas ushqimit. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët. Mos konsumoni njëkohësisht suplemente që përmbajnë vitaminë D3.

Main Menu