Chela-Mag B6 Mother

1.000L

Në gjendje

Chela-Mag B6 Mother është një suplement që përmban magnez në formën e kripës aminoacide kelate nga Albioni (bisglicinat magnezi) e pasuruar me vitaminë B6.

Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se:

 • Magnezi ndihmon në funksionin normal të muskujve
 • Së bashku me vitaminën B6 është përgjegjës për funksionin normal të sistemit nervor dhe të shëndetit psikologjik, si dhe në reduktimin e lodhjes
 • Ndihmon shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
 • Ruan balancën e elektroliteve
 • Lidhet me metabolizimin energjetik dhe sintezën e proteinave
 • Luan një rol kyç në proçesin e ndarjes qelizore
 • Përthithja e duhur e magnezit nga trakti gastrointestinal dhe shpërndarja e tij në të gjithë trupin është siguruar nga forma amino acide kelate me një cilësi superiore.

Sasia: 30 Kapsula

Përshkrimi

Chela-Mag B6 Mother është një suplement që përmban magnez në formën e kripës aminoacide kelate nga Albioni (bisglicinat magnezi) e pasuruar me vitaminë B6.

Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se:

 • Magnezi ndihmon në funksionin normal të muskujve
 • Së bashku me vitaminën B6 është përgjegjës për funksionin normal të sistemit nervor dhe të shëndetit psikologjik, si dhe në reduktimin e lodhjes
 • Ndihmon shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
 • Ruan balancën e elektroliteve
 • Lidhet me metabolizimin energjetik dhe sintezën e proteinave
 • Luan një rol kyç në proçesin e ndarjes qelizore
 • Përthithja e duhur e magnezit nga trakti gastrointestinal dhe shpërndarja e tij në të gjithë trupin është siguruar nga forma amino acide kelate me një cilësi superiore.

Përbërësit

Glicinat Magnezi (Magnesium Amino Acid Chelates ALBION®), Vitaminë B6 (Piridoksinë Hidrokloride), Stearat Magnezi – (Agjent Kundër Ngjitjes), Maltodekstrin – Agjent Mbushës, Kapsula (Xhelatine, Ngjyrues: E171).

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 kapsulë
Magnez 100 mg (27%*)
Vitaminë B6 2,1 mg (150%*)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

Qëllimi:

Produkti është formuluar posaçërisht për femrat shtatzëna dhe në gjidhënie dhe ndihmon furnizimin e trupit me nevojat ditore për magnez.

Rekomandime:

Merrni 1 kapsulë në ditë ose sipas këshillës së doktorit tuaj. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar. Rekomandohet një dietë e balancuar dhe një stil jetese i shëndetshëm. Ruajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët

Main Menu