Chela-Calcium D3

1.200L

Në gjendje

Chela –Calcium D3 është një suplement ushqimor që përmban formulën më të përthithshme të kalciumit në formën e Albikal amino acid kelat dhe vitaminë D3, që ndihmon në përthithjen dhe përdorimin e duhur të kalciumit nga organizmi. Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se:

Kalciumi

Ështe i domosdoshëm për shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
• Ndihmon në funksionin e enzimave tretëse
• Ndihmon neurotransmetimin
• Ndihmon në funksionin e muskujve
• Kontribuon në metabolizmin energjik
• Merr pjesë në proçesin e mpiksjes së gjakut

Sasia: 30 kapasula

Përshkrimi

Chela –Calcium D3 është një suplement ushqimor që përmban formulën më të përthithshme të kalciumit në formën e Albikal amino acid kelat dhe vitaminë D3, që ndihmon në përthithjen dhe përdorimin e duhur të kalciumit nga organizmi.
Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se:

Kalciumi

• Ështe i domosdoshëm për shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
• Ndihmon në funksionin e enzimave tretëse
• Ndihmon neurotransmetimin
• Ndihmon në funksionin e muskujve
• Kontribuon në metabolizmin energjik
• Merr pjesë në proçesin e mpiksjes së gjakut

Vitamina D3
• Ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit
• Ndihmon në mbajtjen e nivelit të duhur të kalciumit në gjak
• Ndihmon në shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
• Ndihmon në shendetin e muskujve
• Ndihmon në funksionimin e sistemit imun

Përbërësit

Përbërësit: Albikal® Kalcium Amino Acid Kelate, Celulozë Mikrokristaline – Agjent Mbushës, Stearat Magnezi – Agjent Kundër Ngjitjes, vitaminë D3, Kapsulë (Xhelatinë – Përbërësi i Kapsulës, Pigment: E171)

Vlera ushqyese

Vlera ushqyese
1 Kapsulë 3 Kapsula
ALBICAL™ Kalcium Amino Acid Kelate 1076 mg 3228 mg
Nga i cili : Kalcium 280 mg (35%*) 840 mg (105%*)
Vit. D3 1,67 µg (33% *) 5 µg (100% *)

*NRV – Referenca e Vlerave Ushqyese

Rekomandime përdorimi

QëIlimi:

Një suplement që përmban kalcium dhe vitaminë D3 në formë shumë të asimilueshme.

Rekomandime:

Merrni 1-3 kapsula në ditë pas ushqimit ose sipas udhëzimeve të mjekut tuaj. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të balancuar dhe të larmishme. Rekomadohet një dietë e balancuar  dhe një mënyrë jetese e shëndetshme. Mbajeni në vende të pa-arritshme nga fëmijët.

Main Menu