BSN True Mass 1200

7.500L

TRUE-MASS® 1200 përmban formulën e proteinave unike ultra premium për të ushqyer muskujt e një atleti me blloqet thelbësore të ndërtimit të proteinave. Përzierja unike e karbohidrateve siguron mbështetjen kalorike të nevojshme për suportin e një aktiviteti ekstrem fizik, duke ndihmuar trupin të përgatitet si dhe të mbështesë rigjenerimin nga stërvitja intensive. Karbohidratet dhe yndyrnat sigurojnë energjinë që digjet shpejt gjatë aktiviteteve të rënda fizike

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Pesha: 4.8 kg
Shijet: Chocolate, Strawberry, Vanilla

Informacion shtesë

Peshë N/A
Shije

Chocolate, Strawberry, Vanilla

Përshkrimi

1200 Kalori

TRUE-MASS® 1200 është një Gainer i diznjuar për ata individë të cilët mezi marrin peshë dhe kanë nevojë për sasi të larta kalorike. TRUE-MASS® 1200 përmban një raport 4: 1 të karbohidrateve me proteina, me 50g të formulës sonë unike të proteinave së bashku me 215g të një përzierjeje unike komplekse të karbohidrateve që përfshin tërshërë të plotë. Gjithashtu, formula përmban 12 gramë BCAA që ndodhin në mënyrë natyrale dhe 25 gram EAA për dozë së bashku me fibra dietike të shtuara si dhe Trigliceride të Zinxhirit të Mesëm për të rrumbullakosur vlerën ushqyese të seciës dozë. E përdorur pas stërvitjes, midis vakteve dhe / ose para shtratit, TRUE-MASS® 1200 rigjeneron muskujt tuaj nga stërvitja e rëndë dhe njëkohësishtë siguroni ushqyesit që trupi juaj të vazhdojë të ndërtojë muskuj.

Gaineri më i mirë!

TRUE-MASS® 1200 përmban formulën e proteinave unike ultra premium për të ushqyer muskujt e një atleti me blloqet thelbësore të ndërtimit të proteinave. Përzierja unike e karbohidrateve siguron mbështetjen kalorike të nevojshme për suportin e një aktiviteti ekstrem fizik, duke ndihmuar trupin të përgatitet si dhe të mbështesë rigjenerimin nga stërvitja intensive. Karbohidratet dhe yndyrnat sigurojnë energjinë që digjet shpejt gjatë aktiviteteve të rënda fizike

  • 1220KALORIES PER SHERBIM
  • 25GNATURALLY PCR SHUMC SHARBIMIN E PARA
  • 12GNATURALE PCR SHTYPIN E PYETJEVE PER SHTYP

 

Main Menu