BSN N.O. Xplode

3.500L4.500L

275 mg caffeine, 1.8 g Beta-Alanine dhe përqëndrim maksimal. Bëhuni gati të”përplasni pllakat” dhe të ushtroheni fuqishëm. BSN® ka rindezur N.O- XPLODE®, është pre-workouti i parë i kompletuar që u lançua në 2014-n. Tashmë në treg me më shumë energji, përqëndrim dhe shije të mrekullueshme.

“Peshat nuk e dine se çfarë i pret.”

Nëse jeni gati për tu ushtruar më gjatë dhe më fuqishëm se më parë, N.O.-XPLODE® do ju ndihmoje ti çoni ushtrimet në nivele të reja.

Pastro
SKU: N/A Kategoria:

Additional information

Shije

Blue Raspberry, Fruit Punch, Green apple, Watermelon

Informacione

Të dhëna Vlera
Pesha 0.650 kg
Përmasat 1 x 1 x 1 cm
Madhësia 600 gr

Specifikime

Specifikimet e produktit:
Doza: 1 Lugë (18.5 g)‡
Dozat për Pako: 30

Vlerat ushqyese

Sasia për Dozë %Sasia Ditore
Kaloritë 20
Karbohidrate Totale 5g 2%
Vitamin D (si Cholecalciferol) 500 IU 125%
Vitamin B1 (si Thiamine HCI) 2 mg 133%
Niacin (Vitamin B3) 20 mg 100%
Vitamin B6 (si Pyridoxine HCl) 2 mg 100%
Folate (acid Folik) 200 mcg 50%
Vitamin B12 (si Cyanocobalamin) 6 mcg 100%
Acid Pantothenik 10 mg 100%
Kalcium 40 mg 4%
Fosfor 10 mg 1%
Magnes 125 mg 31%
Sodium 120 mg 5%
Potass 200 mg 6%

Performanca

N.O.-XPLODE® MASTER PERFORMANCE BLEND
Matriks Myogenic 5.1 g
Përzierie Kreatine (Creatine Monohydrate, Creatine Anhydrous, Creatine Peptides [Hydrolyzed Whey Protein Isolate, Creatine Monohydrate] (CREActivate™)), Taurinë, Di-Kalcium Phosphate, Di-Sodium Phosphate, AstraGin® Përzierie e formulës [Astragalus membranaceus Ekstrakt (rrënjë), Panax notoginseng Ekstrakt (rrënjë)]
Rezistenca 2.9 g
BETA Composite (CARN +™ Përzierje [Beta-Alanine (si Carnosyn®) & Beta-Alanine HCl], Potas Bikarbonat, Sodium Bikarbonate, Magnesium Oxide, Cholecalciferol
Energji Termike 1.3 g
N-Acetyl-Tyrosine, Tyrosine, Kafeinë, Grapefruit Bioflavonoids, Pterostilbene:Kafeinë Cocrystal (PURENERGY™)
N.O. Alpha Fusion 1 g
L-Citrulline Malate, Danshen Ekstrakt (Salvia miltiorrhiza) (rrënjë), Ekstrakt nga lëkura rrushit (50% Polyphenols), Phyllanthus emblica Ekstrakt (frut) (CAPROS®), Hawthorn Ekstrakt (aerial parts) (1% Flavonoids), Folate
Shock Composite 290 mg
DMAE Bitartrate (2-Dimethylaminoethanol), DL-Phenylalanine, Niacin, Calcium D-Pantothenate, Toothed Clubmoss Ekstrakt (aerial parts) (1% Huperzine A), Thiamin HCl, Pyridoxine HCl, Cyanocobalamin

Referenca e dozë

*RD: Referenca e dozë për një të rritur (2000 kcal).
PERBERES TE TJERE: AROMA ARTIFICIALE DHE NATYRALE, ACID MALIK, ACID CITRIK, KALCIUM SILICATE, SILIKON DIOXIDE, SUKRALOSE, KRIPE,
FD&C YELLOW #5, FD&C BLUE #1.
PERMBAN: QUMESHT
PHENYLKETONURICS: PERMBAN PHENYLALANINE.

Kategoritë